Lehet valaki szép 105kilósan is? Jó öltözködéssel, stílussal .
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 22:51
1/7 anonim válasza:
Elegáns lehet, meg csinos is, lehet ápolt, lehet szép az arca ha nincs tokája, de olyan igazán lélegzetelállítóan szép biztosan nem lehet óriási túlsúllyal. Főleg a tudat miatt, hogy a ruha alatt mindene széles és semmi nem feszes...
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az egyessel, lehet jólöltözött, vonzó, akár szexi is, de szép csak felöltözve vagy photoshoppal.
3/7 anonim válasza:
Én is egyetértek az előttem szólókkal..az arca lehet szép és lehet igényes stb., de ilyen túlsúllyal nem tudnék valakit igazán szépnek mondani.
4/7 anonim válasza:
Egészen addig, amíg le nem vetkőzik. Ellenben nem túl szép látvány, amikor valaki nincs jó formában, és már akkor is csorog róla az izzadság, ha futott 20 métert a busz után. Persze lehet, hogy egy stílusos egyén nem vetemedik ilyesmire...
5/7 anonim válasza:
Magasságtól és nemtől függ.
Ha ízlésesen öltözködsz,lehetsz persze.
6/7 anonim válasza:
szerintem en is szep lehetek,mert eleg sok no megnez,pedig en csak 102 kilo vagyok.
7/7 anonim válasza:
Szerintem lehet, hiszem hogy a szépség minden formában jelen van, persze egészséges határokon belül, egy kórosan elhízott emberről már más lenne a véleményem. Persze az, hogy valaki 105 kiló nem egy pontos testalkatot jelent: Jelen van a magasság, az testzsírszázalék, meg alapól a testalkat, hova hízik könnyebben, stb.
De sokban múlik azon is, tud-e a testalkatához illően öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!