Szia!
Szerintem ez rengeteg mindentől függ. Közhelyesen hangzik,de a belső szépség, a belső harmónia nélkül a külsőség semmit sem ér.Amilyen vagy belülről,olyan vagy kívülről is. Ha boldog vagy megvan a belső békéd az a külsődben valamint a kisugárzásodban is megnyilvánul. Az intelligencia is rendkívül fontos egy nőnél. Már egy beszélgetésből sok mindent lehet szűrni. A férfiak véleménye alapján az is nagyon vonzó tud lenni,ha egy nőnek jó rálátása van a világra,tanult,művelt,vidám,jó humora van,jól ellehet vele beszélgetni. A külsőségekre rátérve fontos az,hogy ápolt legyen a körmei,a bőre,a fogai,korához valamint saját karakteréhez,stílusához megfelelően öltözködjön,hiszen az is kiül egy nőre,ha szép ruhában van csak éppen "nem tudja viselni".Szerintem ezek fontosak. Az,hogy kinek mi vagy ki az ideálja az már személyfüggő,de szerintem ez butaság:)
Igazabol a ferfi a szebb,csak ferfi szemmel szebb a no!
Nezzetek meg az allatvilagot mindig is a himek voltak a szebbek!
Lasd.szarvas,vadkacsa.oroszlan,vereb.
Egy no a sok festektol,kozmetikustol szebb csak!
Meg vajon miert kell ennyi plasztikai beavatkozas egy nonek?
Azt mondjak,ha a ferfi 1 fokkal szebb az ordognel mar nyert ugye van a noknel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!