Az EMO nevezetű stílusról lenne szó. Szoval nekik inkább feketésen vagy inkáb szivárvány szinűen (színesen) kell öltözködniük?
Az emo-nak is sok "alfaja" van, a scene emo-k inkább színesen és vidáman öltöznek, sok hello kittyvel meg színes hajjal, viszont a hard meg világfájdalmas, depressziós emo-k feketében járnak.
de ezek életstílusok, divatolásból ne is akarj az lenni (amúgy is kiment a divatból vagy 4 éve)
a színes (szivárvány.:'D.) azok inkább a scene-ok
A fekete alapszín de valamelyik emo (attól függően hogy melyik csopiba tartozik maga variálja) tesz bele színeket is.:).és nem "ment ki a divatból" mert akik maradtak azok az igazi emok és nem a pózerek.!!!.*feelingemo*
köbö 10 percig sírva néztem a képernyőmet, már bocsi.
De dat... mi ez a kérdés? MIAZHOGY KELL?
Rohadtul nem kell:D
Úgy öltözöl ahogy szeretnél:D én is az vagyok, de sok ruhám van ami nem fekete. /sok anyám végett/ De tényleg. Nem akartál a kérdés előtt utánanézni a neten?:'D Igaza van az előttem szólónak. Scene: Színesek, Emo "alfaj", ők ellentettek az Emo embereknek. Ők a vidámságuk, színességük által lesznek feltűnőek. /btw sokan már csak random csinálnak színes hajat maguknak/
Remélem segítettem, de figyu: klikk* gugli-> emo fajták és lám, 100101010101 találat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!