Nekem valahogy a két dolog nem fér össze, és amolyan újgazdag prolik találmányának tartom. Esetleg tudtok képet amin ebbe a halmazba tartozó viseletek vannak.
A nőknél a 3. kép szerintem is igénytelen inkább, de a 2. kép elég jól eltalálja szerintem ezt a fogalmat.
Szerintem elegáns. Nekem nem csak az "ünnepi" ruhát jelenti ez a szó, lehet hétköznapi értelemben vett is.
Egy munkahelyre például nagyon is jó, elegáns és mégsem merev, hanem laza. "Hanyag elegancia", én így tudom értelmezni.
Nővérem nap, mint nap így jár a munkahelyére. Szép nadrág, lehet akár egy csinosabb farmer féle, többnyire ing, illetve egy csinos blézer. Na meg magassarkú.
Elegáns, csinos.
2014. máj. 11. 09:32
12/21 anonim válasza:
Ja persze, nem vagy proli és sznob, de villogsz a nemlétező cuccaid értékével. Ez tényleg nem sznobság, ezt önbizalomhiánynak hívják.
Tényleg ennyire fáj hogy valakinek pénze van ,Gucci,és LV cuccokra...bocs...Kész
2014. máj. 11. 10:06
13/21 anonim válasza:
Ha "proli sznob lennék" ,Michael Kors cipőt és táskát vennék,mert már látom ide is begyűrűzött ennek a mondvacsinált "designer"-nek a cuccai. Igénytelenek,és másoktól ellopott ötletei alapján ( Prada, Hermés) készülnek Kínában.
2014. máj. 11. 10:42
14/21 A kérdező kommentje:
@10:06
A hülyeséged fáj hogy egy anonim oldalon jössz felvágni ismeretlen embereknek. Amúgy szerintem kamuzol, Gucci, LV, pont két olyan márka amiről tudja a kis ember, hogy drága, és nem az ő pénztárcájához van méretezve, de azt is tudja hogy névtelenül azzal kell menőzni hogy cukkolja a többi népet. Szerintem menny vissza álmodozni ágyikóba. :D
2014. máj. 11. 11:02
15/21 anonim válasza:
miért kell veszekedni, meg egymás anyázni?
2014. máj. 11. 11:03
16/21 anonim válasza:
Nem tudom... Nem tudom ez mire való ,de tipikus magyar szokás. Tényleg ennyire fáj hogy Gucci és LV táskám van? Nem is itt vettem ,tudod 14 évig éltem Amerikában ,ott még a manikűrösömnek is az volt. Ha ez megnyugtat,2 LV-m van és 4 Gucci-m ,nem árasztottam el a gardróbot velük. Cipőből már inkább el vagyok eresztve. De hogy megértsd, a Gucci cipőim 10 év múlva is megállják a helyüket ,a Tommy szandál nem biztos.
2014. máj. 11. 11:09
17/21 anonim válasza:
Ha te ezt cukkolásnak veszed ,sajnálom. Szerinted nem mindegy hogy kinek milyen táskája ,vagy cipője van. 16 évig a divatszakmában dolgoztam ,nem hiszem hogy magyarázkodnom kéne nEKED .és a sértéseidet kikérem magamnak.
2014. máj. 11. 11:13
18/21 anonim válasza:
"Nekem ott kezdődik az elegancia, amibe nem szégyen egy színházba, házasságkötésre elmenni. Szóval azt hiszem konstatálom magamnak hogy a "hanyag elegancia" egy újgazdag prolik által kitalált fogalom. :D"
Na igen, de esküvőre, színházba nem is a "hanyag elegancia" stílus illik... A "hanyag elegancia" utcára, munkahelyre való, olyanok hordják, akik a hétköznapokban is inkább szeretnek csinosabban öltözködni. Jobb szó szerintem a sportosan elegáns, mert az tükrözi, hogy elegáns, de mégsem az a túl merev.
2014. máj. 11. 12:02
19/21 anonim válasza:
Itt pl az első kettővel mi a baj?
2014. máj. 11. 12:29
20/21 anonim válasza:
Igen igazad van, azért hívják valójában "Sport Jacket"-nek a blézert az US-ban. De engem ez az "újgazdag proli" kifejezés irritál,Kzinczy forogna a sírjában. Ez a fajta sportos öltözködés már több mint 20 éve divat pl Svájcban. Ők inkább a "kocsicipőt" ill. a mokkaszint,vagy balerinát használják. Én inkább a kényelmesebb magassarkút választom,de ha a kisfiammal vagyok akkor persze Converse ,és irány a homokozó:O)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!