Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik olyan hogy "hanyag...

Létezik olyan hogy "hanyag elegancia"?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy a két dolog nem fér össze, és amolyan újgazdag prolik találmányának tartom. Esetleg tudtok képet amin ebbe a halmazba tartozó viseletek vannak.
2014. máj. 10. 21:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

A hanyag elegancia az nálam a sportosan elegánsnak felel meg. :D Pl.:

Nőnél:

[link]

Férfinál:

[link]

[link]

2014. máj. 10. 21:54
 2/21 A kérdező kommentje:

Na én is valami ilyesmire gondoltam. Szerintem ezekre jó indulattal sem lehet rásütni hogy elegáns.

A lányok:

1. kép

na az valami gusztustalan ízlésficam. Borzadály ahogy kinéz.

A többi meg a férfi öltözetekről készült képek meg átlagos utcai viseletek. Nekem ott kezdődik az elegancia, amibe nem szégyen egy színházba, házasságkötésre elmenni. Szóval azt hiszem konstatálom magamnak hogy a "hanyag elegancia" egy újgazdag prolik által kitalált fogalom. :D

2014. máj. 10. 22:03
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
egészségedre.
2014. máj. 10. 22:19
 4/21 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2014. máj. 10. 22:32
 5/21 anonim ***** válasza:

drága de laza

semmi köze a prolikhoz

2014. máj. 10. 22:58
 6/21 WheneverYouWant ***** válasza:
Az első válasz tökéletes de mondjuk én az első link 3. képre inkább azt mondanám hogy igénytelen...
2014. máj. 10. 23:57
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező,én úgy öltözködöm mint a 3-as képen 2-es sem rossz ,de elmondom neked h csak a táskámból és a cipőmből megvenném az egész családod ruhatárát ,és még az autótokat is. Sem prolinak,sem újgazdagnak nem tartom magam ,ez a te szófordulatod enyhén szólva paradoxon,mint az okos kérdező...OXI (MORON).De ezt a szójátékot BIZTOS nem fogod érteni.
2014. máj. 11. 00:01
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
#6 igen farmeringet én SOHA nem vennék föl,ez igaz de a Gucci cipő az 10 pont.
2014. máj. 11. 00:04
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

#7 Maga tényleg ennyire hülye vagy beszívott?

Ja persze, nem vagy proli és sznob, de villogsz a nemlétező cuccaid értékével. Ez tényleg nem sznobság, ezt önbizalomhiánynak hívják.

2014. máj. 11. 01:32
 10/21 A kérdező kommentje:

@ 00:01

Látod pont a magadfajta rongyrázókról beszélek. De ki kell hogy ábrándítsalak értem a hatalmas nagy "szójátékod". Nem baj, majd legközelebb is próbálkozhatsz.

2014. máj. 11. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!