Ha a leggingset elvileg nem nadrágként hordjuk, akkor a modelleken miért van mégis rövid topp?
Gondolok itt ezekre:
Vagy csak azért öltöztetik így fel őket, hogy a leggingset jobban szemléltessék?
A divatvilág elég érdekes... :D Én nem sok olyan ruhát láttam már modelleken, amit felvennék bárhova is. Abban viszont én nem értek egyet, hogy a leggingset ne lehetne nadrágként hordani, én is szoktam (Nem toppal mondjuk, hanem sima pólóval, és sosincs ki a hasam belőle...). Egy vékonyabb anyagú leggingset mondjuk nem vennék fel, ami tényleg harisnyaszerű, de vannak vastagabbak is, ami meg simán jó nadrágnak.
Le lehet pontozni. :)
Vastagabb anyagút én is hordok rövidebb felsővel..egyáltalán nem látszik át, varrat sincs benne. Szerintem simán fel lehet venni. És nagyon kényelmes,én ezért szeretem főleg.
25/L
"hogy a leggingset jobban szemléltessék?"
Pontosan. Hosszú pólóval vagy szoknyával egyszerűen nem látszana az eladandó áru.
Szerintem igen azért, hogy el tudják adni...ha leggingset árulnak, nem adhatnak olyan tunikát rá, ami eltakarja a lényeget...
De egyébként én soha nem láttam még semmit modellen, amit felvennék...xd
Te kérted.
Kívánságod beteljesült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!