Ez a ruha jó lenne randira? 19/L
Figyelt kérdés
Ma lesz a 2. randink. Sétálni fogunk, ezért gondoltam lapos cipőre. Szerintetek ez jó lenne?
2014. máj. 7. 19:12
11/15 anonim válasza:
miért kell minden 19évesnek miniruhába járnia vagy cicanadrágab? már nem azért de 10böl 8 tizenéves úgy öltözik. ha meg a pasi ez alapján ítélkezik akkor valószinüleg nem érdemli meg a csini miniruhát. már nem azért de második randira talán amúgy mégse kéne miniruhákba szaladgálni. föleg mert irta hogy sétálnak és azért nincs harminc fok
12/15 anonim válasza:
Az első kép nekem egy tök átlagos, hétköznapi öltözetnek tűnik. A második képen csajosabb vagy, és kicsit elegánsabb.
13/15 anonim válasza:
Ez nem túl megnyerő! Egy picit csinibb-feltűnőbb, maradandóbb ruhát válassz.
14/15 anonim válasza:
Randira megy nem, sétálni a pasijával nem bálba ba*ki! Komolyan nem értem.... Oké, hogy egy lány öltözzön szépen, nőiesen, de én ezt már komolyan nem értem. Mindenhova miniruhában, szoknyában meg magassarkúban kéne járni mert az a nőies? Szerintem még az ide sem elég jó. Meg mindenki azt mondja, hogy a lányok öltözzenek egyedien, de az összes lány cicagatyát meg miniruhát hord.
15/15 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj az első összeállítással, ha sétálni mentek. Amúgy is...gondolom valamennyire ismer a srác, és ha elhívott randizni, feltehetőleg bejön neki a stílusod. Lehet meglepődne, ha mindig így öltöznél, most meg odaállítanál egy miniruhában, 10 centis sarkú cipővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!