Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy ilyen ruha...

Szerintetek egy ilyen ruha milyen lenne egy randira?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon el akarom csábítgatni a fiút...:)

Ha nem tetszik azt mindenképp őszintén írjátok le :)

Ja, és ehhez a ruhához egy fekete táska lenne és egyfekete körömcipő (esetleg, ha hidegebb lesz fekete harisnyával)

2013. febr. 23. 11:25
1 2
 1/17 anonim válasza:
nagyon csinos, elegáns ruha.. én is simán felvenném randira, bár kicsit hivatalosnak tűnik.. de nekem nagyon tetszik.. :D
2013. febr. 23. 11:27
 2/17 anonim ***** válasza:

Hát, ha az alkatod is ilyen, akkor velem is egyeztethetsz egy randit! :D :D :D

Szerintem csinos, de kérdés, hogy hova mentek randira.

Meg aztán, ha jobban belegondolok, én szeretek elegánsan öltözködni, de ha egy olyan pasival találkozol aki annyira nem, akkor kínosan is érezheti magát, hogy Te odaállítasz ilyen csinosba, ő meg farmer - pólóban van melletted.

2013. febr. 23. 11:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon tetszik. Lehet veszek is egyet magamnak :)Szerintem randira pont tökéletes. Nem mutat sokat nincs kint se mell has fenék mégis nagyon nőies.
2013. febr. 23. 11:30
 4/17 anonim válasza:
mondjuk ez korosztályfüggő... én már 30-as vagyok, de ha pólóba meg farmerben jönne a srác randira, tuti leírná magát előttem.. ezzel is jelezné, hogy nem túlzottan fontos neki, a találkánk
2013. febr. 23. 11:31
 5/17 A kérdező kommentje:
:)) Nekem nagyon nőies a stílusom és azért tetszik nekem is :) am az ilyen alakhoz még kell egy ici pici de dolgozok rajta.. :P
2013. febr. 23. 11:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajotok a farmer póló öszeállítással?? Sok pasinak az már a "kiöltözés" kategória. :)
2013. febr. 23. 11:34
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy szerintem régen rossz ha azon múlik egy randi sikere vagy bukása, hogy ki hogy van felöltözve!!!
2013. febr. 23. 11:34
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. Ha jo az alakod nyugodtan felveheted, bar ez a korodtol is fug. Szerintem jol nezne ki egy fekete taskaval es egy fekete koromcipovel.

Sok sikert a randira.

2013. febr. 23. 11:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Én egyszerűen egy farmerban nem érzem jól magam egy randin..:)) egyetemre okés..de randira...nem vagyok akk önmagam v nem is tudom :D a pasin meg szeretem a farmer fölső összeállítást...:D
2013. febr. 23. 11:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én találkoztam már hasonlóan nőies ruhában tréninggatyás sportcipős pasival és egyáltalán nem volt kellemetlen érzése senkinek. Baromira nem elvárás a szmoking meg a nyakkendő sőt igazából én meg olyan pasival nem mennék el sehogy... Én szeretem a farmer pólót és a szabadidőgatyás srácokat. Akkor is ha én éppen koktélruhában vagyok tűsarkúval... Nehogymár azon múljon a dolog ki milyen ruhában van.. Jézusom!!! A nők tényleg ennyire a külsőre mennek??
2013. febr. 23. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!