A fiúkon jól néz ki a harisnyanadrág? Tettszik a lányoknak?
Figyelt kérdés
Nem olyan esetre gondolok, amikor direkt mutogatja benne a lábát az utcán, de ha pl. otthon van úgy, és a párja látja.#harisnyanarág
2014. máj. 4. 10:50
11/19 anonim válasza:
Miert kell ahhoz,hogy tel legyen?
A csajokon most is latni..
12/19 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül télnek lennie a harisnyahordáshoz. Én egész évben hordom, mert szeretem, kényelmes, és jó érzés, ha rajtam van. Barátnőmmel itthon szinte mindig harisnyában vagyunk, neki is nagyon bejön magán is, és rajtam is. :)
13/19 anonim válasza:
kedves utolso,milyen harisnyát hordasz? ilxenkor nem meleg? szeretném én is kiprobálni, kaptam a barátnőmtől egy nejlonharisnyát de nem merem felvenni!
14/19 anonim válasza:
Nehogy már ne merd felvenni! Nyilván nem véletlenül kaptad tőle, biztos nagyon bejönne neki, ha abban láthatna. Én sima nejlont hordok, vastagabb anyagúakat. És nem meleg, pont ez a jó a nejlonban, hogy nem izzadsz bele, mert jól szellőzik. :)
15/19 anonim válasza:
köszi,kiprobálom,otthon nincs gáz, de utcán hosszúnadrággal szerintem meleg lesz!
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint nem kéne hordanom, ha a csajoknak be akarok jönni. És még annak a veszélye is fennáll, hogy a hátam mögött meleg dolgokat beszélnek rólam.
2014. máj. 6. 16:10
17/19 anonim válasza:
Ez amit leirtal detto igaz a ferfiruhat hordo nokre is...
18/19 anonim válasza:
Hát ahhoz nem kell női féle ruhában vagy kiegészítőben lenni,hogy melegnek nézzenek. Aki meleg az nem hord harisnyát vagy ilyesmi. Ha jóképű vagy olyan macsó, akkor könnyen melegnek gondolnak a nők.
19/19 anonim válasza:
Rajtam többször is volt harisnyanadrág.(30-80DEN közöttiek) Lányok beszéltek rá! Aztán párszor magamtól is felvettem, mert kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!