Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fiúkon jól néz ki a harisnya...

A fiúkon jól néz ki a harisnyanadrág? Tettszik a lányoknak?

Figyelt kérdés
Nem olyan esetre gondolok, amikor direkt mutogatja benne a lábát az utcán, de ha pl. otthon van úgy, és a párja látja.

#harisnyanarág
2014. máj. 4. 10:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%
amire te gondolsz, crossdressing-nek hivjak (ferfiak noi ruhaban). van az a kor, akinek ez 'tetszik', de altalanosan nem, a lanyok a ferfias ferfiakat szeretik.
2014. máj. 4. 10:56
 2/19 anonim ***** válasza:
56%

Persze, oda- meg vissza vagyunk érte. Főleg, ha a fekete szőrök átkandikálnak rajta.

Komolyra fordítva: biztos van olyan perverz, akinek ez bejön, de én nem tartozom közéjük.

A harisnya nőkön azért szexi, mert karcsúsít, "egybetart", kiemeli a nőies formát. Férfiakon ugyanez? Nem a karcsú férfi lábakért vagyok oda, hanem a férfiasan izmosakért, így bukta a harisnya.

2014. máj. 4. 10:58
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam. Csak egy olyan esetet írtam le példának, ahol láthatóvá válik. Mert az utcán sztem nem.
2014. máj. 4. 10:59
 4/19 anonim ***** válasza:
54%
Ha le is pontozol, akkor sem. A lányok többségét nem indítja be. A harisnya férfiakon CSAK egy funkcionális ruhadarab, aminek nagy hidegben (télen a nagy mínuszokban) jogosultsága lehet a nadrág alatt.
2014. máj. 4. 11:08
 5/19 A kérdező kommentje:
Zöld kezet nyomtam most is, meg az előbb is.
2014. máj. 4. 11:14
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak az a baj, hogy rosszul tetted fel a kerdest.

Azert, hogy valaszoljak is: nem azert kell hordani, mert jol nez ki elvegre ugysem latja senki. Masfelol pedig, igen, jo lenne ha az emberek vegre felnonenek ahhoz, hogy maguk miatt csinaljanak barmit is, es nem a tobbieket izleset probalnak kielegiteni. Ha hideg van es fazol akkor hordjad es kesz. En 20 eves vagyok es meg most sem nottem ki a harisnyahordasbol (szerintem nem is fogok). Kiborit amikor telen pl mennenk korcsolyazni, szankozni stb barmi ami kinti tevekenyseg es egyesek elkezdenek nyafogni, hogy jajj de faznak menjunk mar, vagy rosszabb esetben el sem jonnek. Kerdezzuk: fel vagytok ti oltozve rendesen? A valasz kb egy tavaszi oltozetnek felel meg + kabat, sapka, sal. Minden kis tip-top rendben, csak a lenyeg hianyzik: az h felszabadultan jolerezzek magukat. Ja meg a masik (mondjuk ugyanez a kategoria) amikor fiuk nem kepesek segiteni a lanyoknak, noknek, anyjuknak stb a cipekedesben mert, hogy az mar pedig ott egy noi taska es ok bizony hozza nem nyulnak mert az milyen ciki mar. Na ez az amitol meg tudnek orulni. Ezt a hozzaallast kene vegre kiirtani. Az a leg"cikibb" & "gaz" aki igy gondolkodik.

Egyszoval hordjad csak nyugodtan. Akinek kellessz, az kepes lesz ezzel egyuttelni, aki pedig kicsufol erte, annak igazabol nem is a harisnyaddal van baja. :)

2014. máj. 4. 12:10
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem, nem jön be egyáltalán.

Oké, ha hideg van, van, aki hordja, de ettől még nekem egyáltalán nem tetszik, sőt..

24N

2014. máj. 4. 12:35
 8/19 anonim ***** válasza:
5%

Azert ne feledkezzunk meg a nok ferfi ruha viseleterol se!

Mert van itt boven olyan aki abban erzi jol magat,az vajon szerintetek is gaz?

Vagy csak a fiukkal tudtok foglalkozni?

Na itt van egy kis finomsag:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2014. máj. 4. 13:36
 9/19 anonim ***** válasza:
59%

Én azt tapasztalom, hogy vannak akiknek tetszik, igaz nem gyakran látnak fiúkat, férfiakat harisnyásan utcán, de 4 fal közt is ritka, hisz aki társaságban van, vetkőzik, az szégyelli ha meglátnák harisnyásan. Biztos van aki szexuális aktus során harisnyában teszik.

Én utcán szoktam harisnyát hordani, van akiknek tetszik, de van akik elképednek. De engem nem érdekel akiknek ez extrém, azért nem úgy hordom, hogy kirívó legyek, de szeretem hordani főleg testszínű nylont,térdem aljától lefele látszik, a lábszáron, nekem tetszik magamon és mint írtam másnak is, akinek meg nem, az nem tud érdekelni.

De ez egyéntől is függ, a legtöbb férfin biztos nem mutat jól benne, főleg ha látszik rajta,hogy feltűnésből hordja és feltűnő fajtát. Rajtam pl alig veszik észre még a fényest is, nem feltűnő.

2014. máj. 5. 14:47
 10/19 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, hogy ez a kérdés miért akkor kerül elő, amikor a tél mindkét irányban több hónapnyira van...
2014. máj. 5. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!