Ehhez mit vegyek fel discoba? Jó ez egyáltalán?
17 éves lány vagyok. És szilveszterkor a barátommal discoba megyünk... vagyis inkább egy klubba.
Tegnap kaptam tesómtól egy lila, mélyen dekoltált fényes felsőt, ami elég feszülős, és a nyak-dekoltázs része galléros. És elől van rajta egy nagy fényes kitűző.
Tetszik, meg jól is áll, de nem tudom, hogy ezt a felsőt mivel vegyem fel ha majd megyünk szilveszterezni. Jó lesz ez egyáltalán oda... Milyen nacit, és cipőt vegyek fel hozzá... Fehér nadrágot? Vagy milyet? Akinek valami kérdése van kérdezzen :)
Nekem tetszik a felső, de latex cicanacival már undorító lenne. Mondjuk engem a latex cicanaci minden formában taszít, de ezzel a fényes felsővel különösen.
Én sima fekete csőnacit vennék fel hozzá egy vastagabb övvel, és fekete magassarkút.
Mondtam, nekem tetszik. Nagyon csinos.:)
Csak a latexet neeeee!!!:)
Jolvan, köszi:)
Latexet amugy sem vennék fel hozzá, mert nekem nincs. venni meg nem akarok. És nemigazán tetszik...
Szoval szerintem fehér faermerral, vagy sima faermerral és magassarkú csizmával veszem fel:)
mért nézne ki úgy mint egy ribi? -.-""
szerintem is sötétkék vagy fekete csőnacival vedd fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!