Saruban ballagni gaz?
Figyelt kérdés
Feher saru, az elejen sok diszes ko van, nagyobbak is2014. ápr. 29. 14:44
11/23 anonim válasza:
hat nekem fekete saru volt :) mert abban ereztem jol magam. vedd fel nyugodtan ha gondolod :)
12/23 anonim válasza:
Ha saruban akarsz lenni, akkor akár melegítőben is ballaghatsz. A saru sporthoz vagy strandra való.Azt a pár órát kibírod egy zárt cipőben.
13/23 anonim válasza:
Hát ez tényleg nem való ballagásra. Én sem szeretem a magassarkút, hamar megfájdul benne a lábam, de ballagáson kibírtam.
14/23 A kérdező kommentje:
Nekem 13 cm széles a lábfejem, és a magassarkúk, balerinák lenyúzzák a bőrt 4 lábujjamról. Minden alkalom arról szólt, hogy próbáltam nem összeesni a lábfájdalom miatt. Most lesz egy, amit talán élvezek is... Saruban.
2014. ápr. 29. 20:06
15/23 A kérdező kommentje:
Különben 3 éve voltam a sulimban egy ballagáson, és kb a lányok fele saruban volt... Pedig nem vidéki suli, BP.
2014. ápr. 29. 20:07
16/23 A kérdező kommentje:
A jobb kislábujjamról úgy lenyúzta tavaly egy cipő a körmöt, hogy vissza se nőtt... :)
Szalagavató után 2 napig nem tudtam lábra állni, mert alig volt bőr a lábamon, ahol volt, ott meg vízhólyagos volt.
Szóval most krvára szrok mindenki véleményére végül. Jövőhéten érettségi, szeretnék tudni bemenni..:)
2014. ápr. 29. 20:08
17/23 anonim válasza:
Talán minőségi cipőt kellene venni, speciális talpbetéttel és nem kínai vackokat, hidd el az nem törné fel a lábad. És az érettségire is szandiban lépsz majd be? Nagyon fogják díjazni... Jobb, ha hozzászoksz, hogy vannak alkalmak, amikor zárt cipőt kell felvenni (egyébként gondolom esőben és hóban sem szandiban nyomod, tán csak létezik olyan cipő, ami nem töri fel a lábad).
18/23 anonim válasza:
De, ha eldöntötted, hogy abban mész, akkor miért kérdezel minket?:)
19/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolso elotti, majd ha gyartanak ilyen szeles labfejre cipot, akkor beszelhetunk.
2014. ápr. 30. 09:18
20/23 A kérdező kommentje:
Erettsegin csak ulunk, itt meg 2 orat setalunk, allunk.
Amugy tavaly farmerben mentem erettsegizni, es nem tuntem ki a tomegbol:)
2014. ápr. 30. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!