Saruban ballagni gaz?
Figyelt kérdés
Feher saru, az elejen sok diszes ko van, nagyobbak is2014. ápr. 29. 14:44
1/23 anonim válasza:
Ha te ballagsz, akkor nagyon gáz. Rendes cipőt vegyél fel. Általában magassarkú a helyes.
2/23 anonim válasza:
Igen. Alkalomra, ünnepségekre zárt cipőt illik venni, testszínű nejlonharisnyával. Válassz egy kényelmes, zárt magasabb sarkút.
3/23 A kérdező kommentje:
Nekem egyik magassarku sem kenyelmes.
2014. ápr. 29. 15:21
4/23 A kérdező kommentje:
Harisnyat meg vegkepp nem fogok felvenni ilyen melegben...
2014. ápr. 29. 15:23
5/23 A kérdező kommentje:
De akkor meg egy alkalom ami csak arrol fog szolni, hogy mennyire faj a labam... Szalagavato elso 1 orajabol is csak ennyi maradt
2014. ápr. 29. 15:26
6/23 anonim válasza:
en is egy csinosabb saruban ballagtam :) es nem gaz ha te igy erzed magad jol! en se szenvedtem volna vegig magassarkuban egy orat :)
8/23 anonim válasza:
Csak annyi a gond vele, hogy fehér és nyitott.
Alkalomra a zárt cipő illik. Nem kell magassarkú, én is laposban ballagtam, de legyen zárt elől.
10/23 A kérdező kommentje:
Nem állnak jól.
2014. ápr. 29. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!