Miért jár most minden 4. csaj gumi lovaglócsizmában? Miért lett trendi?
Nekem is van, de én az eredeti céljára használom, bár arra sem igazán jó, max trágyázni, meg sárban tapicskolni. Ráadásul nekem 3 óra viselés után annyira megizzad benne a lábam, hogy facsarom a vizet a zokniból. Szellőzés 0, ráadásul sétálgatásra elég kényelmetlen.
Akkor mégis minek hordják most annyian???
mert városon most jött be a köztudatba hogy van olyan szó hogy gumicsizma, vidéki lányok és pasik egyaránt kinevetik szerintem aki ilyet hord, mert mi tudjuk, mi az eredeti funkciója
Bár igaz, hogy van akinek jól áll ha jól öltözik fel hozzá, de szerintem akkor se kényelmes, és nem is divatnak való, azok hordják akik plázap*csák vagy azt hiszik ezzel menők, de amúgy meg fogalmuk sincs mire való eredetileg, én ilyenkor jókat nevetek magamban, feldobják a napomat ha ilyet látok a városban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!