Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát illik felvenni...

Igabcsy kérdése:

Milyen ruhát illik felvenni egy ilyen helyen?

Figyelt kérdés

Év végén egy 4 csillagos szállodába megyünk wellnessezni, és ott leszünk a Szilveszteri gálán is.

Szerintetek milyen ruhában illik megjelenni?

Nem írtak erre vonatkozóan semmilyen kritériumot, de nem szeretnék kilógni a sorból.

Nem voltunk még ilyen helyen szilveszterkor.

Szerintetek mehetek egy fekete szövet nadrágba - természetesen magas sarkú cipővel, valami csini felsőben, vagy muszáj elegánsabban felöltözni?

45/N

2009. dec. 24. 00:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ha gála akkor naci helyett inkább vegyél szoknyát sztem.

nemkell fullosan felöltöznöd, azért mégsem 5 csillagos a hotel, nemkell ide kisestélyi. de a nadrág helyett én szoknyát vennék. nadrágban sem lógnál ki a sorból, de elegánsabb egy nő egy gálán szoknyában.

2009. dec. 24. 00:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fekete nadrág tökéletesen megfelelő, ha valamilyen nagyon mutatós felsőt veszel hozzá!

(Alkalmi selyem, lurex, csillogós tunika, stb.)

Ez azért nem az Oszkár-díj kiosztó "gálája", hanem egy szállodai szilveszter műsor...

A férfiakon sem szmoking lesz, hanem öltöny.

2009. dec. 24. 01:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok. tudom h nem oszkár gála, a szoknyát azért javasoltam mert eleve csinosabb egy nő egy szoknyában akármilyen esten. ha az akárcsak egy szállodai gálaest. nameg a gálaesteken ált van fogadás, vacsora, és inkább egy szoknya szebb sztem.
2009. dec. 24. 01:12
 4/7 StephanieXx ***** válasza:
81%

Tökéletes a nadrág:)

A főnököm azt szokta mondani,hogy minnél nagyobb egy rendezvény(céges vacsora.buli stb.) annál mélyebb dekoltást vegyünk fel:D

2009. dec. 24. 05:32
 5/7 anonim ***** válasza:
98%

Tökéletes leszel fekete elegáns nadrágban elegáns, dekoltált csilli- villi felsőben és magassarkúban.

Ha van pl. gyöngy ékszerszetted az sokat dob az összehatáson vagy más elegáns ékszered, bizsud.

Ha van borítéktáskát vigyél magaddal, de ha nincs, akor is valami pici táskát, sokkal elegánsabb mint a sima retikülök. :)

Boldog Karácsony és jó szórakozást :)

2009. dec. 24. 09:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek.

Úgy látom, hogy megoszlanak a vélemények, ezért viszek magammal több ruhát is. Majd ott megkérdezem, hogy mi a szokás, és aszerint fogok öltözni.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2009. dec. 25. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az 01:10 és a 9:28 ? - utolsó válaszolóval.

Szerintem rendben van a nadrág, ha nem akarsz szoknyát húzni.

Egy szép elegáns felső, blúz vagy valami nagyon szuper lenne.

De igazad van vigyél több összeállítást és nézd meg ott a nőket, vagy ha van ismerősöd vagy aki jófejnek tűnik kérdezd meg tőle.

Elég ha visszafogottan vagy elegáns, nem divatbemutatóra mész, nem kell túlzásba esni. Biztos jól fogsz kinézni, jó szórakozást :)

2009. dec. 26. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!