Lányok! Ti mit hordtok?
Változatosan öltözködöm, de leginkább hétköznapian elegánsan. Gardróbomban található rengeteg vintage (A-vonalú szoknyák, magasderekú nadrágok, körgalléros ruhák, felsők, "ósdi" cipők) és némi lazább cucc is. Szeretem a virágmintát, a színeket, előfordul, amikor (mások szerint) nem összeillő színeket párosítok (pl. piros és királykék). Balerinás vagyok, ritkán hordok magassarkút. Sminkem: alapozó, spirál, szemhéjtus, vagy helyettesítek erősebb rúzzsal; körmömet inkább nem, vagy nude színekkel festem, parfümöt mindig viselek (Little Black Dress), hajamat inkább kontyba fogom vagy befonom.
21
ezekhez hasonlóan (annyi különbséggel, hogy ritkán hordok magassarkút hétköznap)
A hajam hosszú és barna, szinte mindig leengedve hordom. Nem szoktam sem vasalni, sem göndöríteni. Sminkelni minimálisan szoktam, max tus, vörös rúzst viszont gyakran hordok (vagy pinket).
A körmöm általában rövid vagy középhosszú és mindig egyszínű, általában piros, bordó vagy fekete.
Ehhez hasonlóan öltözök. Általában farmer-top/ing-pulcsiban járok és bokacsizmában, amiknek van egy hétköznapra is bevállalható sarka. ( [link] kb mint a csatos csizma a kép alján) Vagy A vonalú szoknyákat hordok vastag harisnyával ilyen időben, és pluszban nagy, pakolós táskákkal járok amiben minden elfér. Emellett imádom a sapkákat és a kalapokat, hajpántokat. Próbálok addig hordani csizmát amíg lehet, ha muszáj előveszem a balerinám de nekem elég kényelmetlen, utána lapos talpú szandálokban mászkálok. Nyáron szinte csak ruhákban járok, igazából az egyetlen tabu nálam a sort, mert annyira nincs jó alakom, hogy azt hordjam.
A körmöm általában nem festem, sminknek lealapozom a fejem és barna szemhéjpúdert teszek fel esetleg tus. A hajam amíg hosszú volt csak göndören/hullámosan hordtam vagy befontam, feltűztem. Mióta rövid egyenesítem és ennyi.
Haj: hosszú, hátközépig érő sötétbarna hajam van, ez a természetes hajszínem. Sajnos egyenes, néha igyekszem hullámosítani.
Köröm: ??? levágom.
Ruha: gyakrabban hordok nadrágot, általában sötét farmert (nem cső), vagy fekete nadrágot. Felülre sima felsőket, topot hordok, általában nem nagyon mintásat. Sötét színeket szeretem. Szeretem a kendőket és a kockás ingeket is. Ilyen időben bőrkabát.
Cipő: fekete acélbetétes bakancs, tornacipő vagy más edzőcipő.
Smink: semmi, nem sminkelek
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!