Ruhához egy kis segítség és szerintetek szép?
Figyelt kérdés
Ezt a ruhát szeretném magamnak 13 éves vagyok 165cm es a mellem kosármérete A75,B75 ez a kosárméret vagy ez a mell elég ehez a ruhához? És mit gondoltok róla? [link] 2014. ápr. 23. 19:47
1/6 anonim válasza:
Ez tipikusan az a fazon, ami még laposabbnak láttat egy eleve kicsi mellet. Én kerülöm ezeket, nekem is A-B körül van a kosárméretem.
2/6 anonim válasza:
Ehhez nem kell nagy mell mivel nem is nagyon látszik benne. Szerintem kis mellhez tökéletes. Nagy mell a kivágott ruhákhoz kell.
3/6 anonim válasza:
13 evesnek meg pont jó. Nem kell ettől kivagottabb bármekkora melled is van
4/6 anonim válasza:
"165cm es a mellem kosármérete"
Az úgy érdekes.
5/6 anonim válasza:
Szerintem pici cicid van ehhez a ruhához, de amúgy mindennapinak gondolnám...én nem vennék fel ilyet mondjuk (ugyanakkora mellem van, mint neked)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!