Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy mutassam meg neki?

Hogy mutassam meg neki?

Figyelt kérdés
a "legjobb barátnőm" (legalábbis régen azok voltunk -.-) elsszállt egy kicsit magától...egyke,ezért bármit megkap a szüleitől..egy csomó jó ruhát kikuncsorgott,és a szülei megvették neki a két szép szeméért..lassan kezd nagyképü lenni..képeket küldözget (selfie-st) nekem,hogy irjak róla véleményt,szerintem ezzel is csak azt akarja megmutatni hogty ő hú de szép(am tényleg az) ,menősködik az okos telefonjával,direkt mindig előveszi,hogy lássák mások(mig nekem csak egy átlagos ,gombos telefonom van(ami szerintem nekem elgendő mert megvan minden rajta ami kell) de idegesit hogy neki mindig több adatott..nekem nincsen lehetőségem annyi ruhát venni mint ő,a ruháim felét használtan kapom külföldről(kiváló állapotban,ismerős ismerősétől,néhány nagyon jól néz ki,tetszenek azok a ruhák,de a barátnőmé mind sokkal jobb) .elég sok ruhám van..(több mint neki) hogyan mutassam meg neki,hogy én is vagyok olyan értékes és szép meg stúlusos,egyedi mint ő? nem érzem magam szépnek,de vannak akik dicsérnek..képet nem küldök de egy kis leirást adok: magas vagyok,mézszőke (olyan vörösesbarnászőkés egyveleg) hajam van ami mell alá ér,vékony vagyok(nagyon nagyon,és ez zavar) a fenekem lapos(mert ugbyebár vékony vagyok) ..mellbőségem pont a korosztályomhoz illő,kékeszöld szemem van(fekete szempillával :D) az alsó ajkam telt mig a felső normális,az arcomon(a két szemem alatt áthuzódik az oroomon egy sávban) szeplők vannak,a szemem alatt elég lila..nagyon sápadt vagyok(kevés a pigmentem) 14/L előre is köszi mindenkinek a választ,nyugodtan jöhet negativ válasz is,már megszoktm :)

#ruha #stílus #maximum kihozása külsőből #EGYEDISÉG #SZÉPSÉG/L
2014. ápr. 22. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hű a hajad nagyon szép lehet tegyél már fel képet magadról meg a barátnődről mert igy elég nehéz elképzelni... de szerintem te is nagyon szép lehetsz és egyedi de nagyon.. sőt ha még a ruhák is jól állnak rád itt a válasz magadra: SZÉP!! És ezt sose felejtsd ami neki megadatott az pénzből van de a pénz nem minden és nem boldogít! Biztos a te szüleid is próbálnak neked mindent megadni csak éppen nem úgy megy.. de szerintem te sokkal szebb vagy mint a barátnőd mert a lelked is tisztábbnak tűnik csak az a kérdés te megváltoznál-e ha neked ennyi mindened meglehetne? Megmutathatod neki milyeid vannak de az ilyenek mindig találnak kifogást h megmondják nekik jobb van ebből a fajtából ..
2014. ápr. 22. 13:22
 2/6 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy ,köszönöm a választ,feldobtad a napomat :)lehet hogy te szépnek gondolod a hajamat,de én nem,hivtak már vörös rókának is,mert amikor a nap megcsillan rajta akkor vörösnek tünik.. :( ..képet nem rakok fel,bocsi,esetleg rólam,üziben :) a barátnőm barna haju(olyan hosszu kb mint az enyém) zöldes szeme van,magas,az arca makulátlan és könnyen barnul.pont kellően vékony,izmos alkatu lány..egyszoval "fiukálma" ,legalábbis a mi sulinkban ez a lányideál a legtöbb fiunál (minden fiu tömegutánzat nálunk :D) ..nem változnék meg,ha ennyi minden megadatna..régen többen szerettek engem mint a barátnőmet,és soha nem voltam rá se büszke,nem voltam beképzelt emiatt,nehogy a barátnőmnek rosszul essen vagy kitaszitva érezze magát..én legalábbis ugy érzem ,mindent megtettem annak érdekében hogy a barátnőm és én ugyanakkora rangsorban legyünk a "suliranglétrán" ..msotmeg ő a menőbb , mindenkivel jóban van ,és engem levegőnek néz,ha ott van egy másik barátnője,ő de amikor nincs ott senki,akkor ujra jól van minden,próbáltam neki finoman beadagolni hogy megváltozott ,de kiverte a hisztit és kimagyarázta magát..nem akarom hogy megváltozzon közöttünk a kapcsolat de ez már kicsit sok :/
2014. ápr. 22. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerencsére nekem normális barátnőim vannak, akik nem irigyek rám és nincsen kisebbségi komplexusuk, ezért sajnos nem tudok tanácsot adni abban, hogy hogyan mutasd meg szegény lánynak, hogy te mennyivel különb vagy nála... -_-
2014. ápr. 23. 00:36
 4/6 A kérdező kommentje:
örülj annak :) :).. és ha nincs több hozzáfüznivalod akkor mehetsz is.. :)
2014. ápr. 23. 13:20
 5/6 A kérdező kommentje:
ki akarja megmutatni azt hogy különb vagyok nála? ..valamit félreolvastál,én azt akarom bebizonyitani hogy én is vagyok annyira értékes mint ő, akkor is ha nekem nem tesznek mindent a szüleim a fenekem alá :)
2014. ápr. 23. 13:21
 6/6 anonim válasza:
Nem kell megmutatnod, hogy értékes vagy, mert ha igazán jó barátnő (volt/vagy ha még mindig) akkor úgyis tudja milyen értékes vagy, simán nagyképű. Nekem is ugyanilyen barátnőm van, csak ő pluszban nap mint nap kritizál és cseszeget. Rohadtul megutáltatta magát velem, és már nem is foglalkozom vele. Sose gondoltam arra, hogy megmutassam neki milyen értékes is vagyok, mert amilyen gőgős úgyse érdekelné, ettől kezdve nem vesztegetem rá az időm. Biztos vannak neked is jobb barátaid, törődj velük is, és a bizonyos illető felvágásaival ne is törődj. Hidd el nekem, elég értékes vagy így is!!;) :)
2014. ápr. 27. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!