Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy mutassam meg egy srácnak,...

Hogy mutassam meg egy srácnak, h mit vesztett mikor beszólt?

Figyelt kérdés

Van egy srác, szerintem tipikusan olyan, hogy 10-ből 9 lány járna vele, magas, megnyerő külső, megnyerő kisugáárzás... értitek, olyan tipikus Alfahím akinek csak válogatnia kell, mert midig körülveszik csajok, ha jól tudom 20 éves, max 21

Most van barátnője, de ez nem lényeges most.

Egy ideig nekem is tetszett, amit észrevett, folyton nézett is, szinte már bámult olykor, ami már zavaró is volt néha, szóval teljesen azt a látszatot keltette, h tetszem neki, aztán egyszer mikor a haverjaival volt, az egyik beszólt nekem, pontosabban a hajszínem miatt (mások szerint jól áll, sötétvörös, nem rikítós piros) és akkor mind nevettek, szóval ilyen felszínes pali, mert a haverjai is azok... ezt utólag kellett belátnom

Szerencsére nem ismerem, csak szoktam látni, és olyankor mikor tudom, h aznap látni fogom, direkt kiöltözöm, elegáns ruha, cipő, minimális smink, hogy lássa hogy a felszínessége ki*bszott vele, mert több vagyok, mint aminek gondolt (sportcipős átlagos öltözetben látott korábban, meg mikor beszólt akkor is).

Tulajdonképpen meg kellene neki köszönnöm, azóta sokszor kiöltözöm csak úgy, igényesebb vagyok a megjelenésemre is, de azért valahogy jó lenne visszaadni neki, azt az érzést, mikor belelép valakinek az érzéseibe meg a lelkébe ismeretlenül. Szóval hogy érezze azt, amit én, amikor beszólt azok után, hogy játszotta h tetszem neki.

Tippek?

2014. ápr. 19. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is tetszem mindenkinek XD
2014. ápr. 19. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem lépj túl rajta, és örülj, hogy nem csak egy "eldobható csaj" lettél, egy trófea olyasvalakinek, akinek fogalma sincs arról, hogy mennyit is ér egy nő.

Igen, lépj túl, mert téged még mindig ő foglalkoztat.

(Azért kíváncsi lennék, egy értelmes pasi után is ennyit vívódnál-e...)

2014. ápr. 19. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem veszített semmit.
2014. ápr. 19. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba! Nem éri meg!
2014. ápr. 19. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy értelmes pasi nem játszik a nőkkel, és eddig midig normális pasijaim voltak, annak ellenére, hogy egyikük sem volt az a nagyon menő, sőt inkább átlagosak voltak
2014. ápr. 19. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek, egy értelmes pasi tiszteli a nőket. Szerintem #2 arra értette, hogy tulajdonképpen te is csak egy olyan után sírsz még mindig, aki emberszámba se vett, és aki csak eszközként tekint a nőkre.
2014. ápr. 19. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja, és mit is vesztett?

Egyet a sok közül, mert te csak egy vagy az érte küzdő sekélyes hölgyikék közül, semmi több, már bocs.

Mit vesztett? Valakit, aki a visszautasítás után ahelyett, hogy a saját boldogságát építené, kicsinyes bosszún töri a fejét.

Ha boldog párkapcsolatban élnél azóta, és lenne egy párod, akivel megbecsülitek és szeretitek egymást, és olyan lenne a szerelmetek, mint annak a nagymenő alfának sosem lesz, akkor esetleg láthatná, hogy mit veszített, bár aki olyan, azt úgysem fogja érdekelni. De így még ez sincs meg, csak azt látja, hogy egy p*csogó hölgyikét utasított el.

2014. ápr. 19. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!