Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ráébredjen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ráébredjen, mit vesztett velem?

Figyelt kérdés
A legjobb fiúbarátom sok okra hivatkozva nemet mondott nekem, mikor bevallottam neki, hogy nagyon tetszik nekem. Már büszkeségből sem járnék vele, de valahogy éreztetni akarom vele, hogy milyen jó csaj vagyok, annak ellenére, hogy "neki nem vagyok az esete, és nem akarja tönkre tenni a barátságunkat." Nem akarok durvákat csinálni, ilyenekre gondoltam, hogy elmegyünk együtt bulizni, és nagyon szépen kiöltözök...stb. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan kell egy pasit féltékennyé tenni? Vagy ez már eleve bukott ügy, ha csak barátként tekint rám? :(
2014. febr. 12. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyan ribizlilekvár illat terjeng a levegőben...
2014. febr. 12. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
eleve bukott ügy
2014. febr. 12. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy te olyan jó csaj vagy? Hmm? Naaa miből?

Ne legyél gusztustalanul beképzelt és önelégült szar picsha, mert nagyon szánalmasak ám az ilyen lányok..

2014. febr. 12. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy próbát tehetsz, szerintem a bulis dolog jó ötlet. Azonban kevés a valószínüsége, hogy meggondolná magát.
2014. febr. 12. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy ilyen éretlen. Ha te vagy a megtestesült tökély, akkor sem köteles mindenki beléd szeretni. Ne tégy úgy, mintha valami bűnt követett volna el azzal, hogy udvariasan visszautasított, amit feltétlenül meg kell bosszulni.
2014. febr. 12. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fog legondolkodni azon, hogy mit veszített, ha továbbra is normális csaj maradsz a szemében. A pasik sem hülyék, rögtön érteni fogja, hogy azért vadultál meg, mert ő kikosarazott. Maximum sajnálni fog, ha a barátjának tart.
2014. febr. 12. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Mit tegyek, hogy ráébredjen, mit vesztett velem?

már a kérdésed megfogalmazásából kiderül hogy egy rossz tapasztalatot vesztett veled

de komolyan jobb hogy megkíméli magát tőled

2014. febr. 12. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!