Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szemezek egy lánnyal, de elkapom a tekintetem, (ráadásul kétszer egymás után) akkor az már vesztett ügy?
Figyelt kérdés
Összeakadt a tekintetem egy nekem tetsző lánnyal, de hirtelen zavaromban félrekaptam, mire visszanéztem, ő még mindig énrám figyelt és megint ugyanaz történt...Nem is tudom, hogy ezek után mit gondolhat rólam.2012. dec. 11. 18:52
2/6 anonim válasza:
Azt, hogy zavarban voltál, de ha többször visszanézel,akkor gondolhatja, hogy bejössz neki! De legközelebb légy bátrabb picit! :)
3/6 anonim válasza:
Gondolom miközben nézett ezt gondolta "Te jó ég, hogy lehet egy fiú ennyire ronda!?"
Amúgy, ha nem mentél oda akkor eléggé veszett ügye. Elvégre ki tudja mikor és hol találkozol vele újra.
4/6 anonim válasza:
nekem is nagyon tetszik egy fiú, egy iskolába járunk és egyszer pont ugyanez történt.. hogy elkapta a tekintetét többször is.. nem gondoltam róla semmit, még mindig ugyanúgy tetszik és ahhhh annyira cuki..:D
6/6 anonim válasza:
Utoljára vasárnap velem is ez játszódott le. Csak úgy elkapkodtuk a fejünk. De nekem már vigyorognom kellett. Persze láttam, hogy zavarban volt. De azért elég sokszor kapom rajta máskor hogy néz/les és hát szokta tovább is bírni, mint én - bevonz engem. Az hogy most ilyen "bénuskák" voltunk, nem jelent semmit.
Szerintem egy ilyen nem gond. De próbáld megtartani a tekintetét egész addig, míg ő el nem fordul. A pasinak kell tovább bírnia. Ha megy és esetleg tudsz egyet mosolyogni és ő is mosolyog (nem baj ha közbe lesüti majd a szemét) akkor tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!