Emlékeztek arra, hogy csőnadrágot először a melegek meg az emo-sok kezdtek hordani?
"Utolsó: az emo a 80-as évekbe alakult ki képzeld"
Van nevem is!
Képzeld, a '80-as években még létezett a vasfüggöny, nem igazán jött át semmi odaátról, és ha létezett is az EMO, itt nem igazán tudtunk róla semmit! Okoskodhatsz a webes tudásoddal, de én viszont megéltem azt az időszakot, nem az ujjamból szoptam...
Hát érdekes kérdés, csak nem helytálló.
Néhány tény:
1. Meleg fiatal srác vagyok, de
- Utálom a csőgatyát,
- A rózsaszínt is.
- A mai kinézetét egy-két (legyen akár hetero vagy homo beállítottságú ember) egyénnek.
Szerintem a nőiesség a nőknek áll jól, hagyjuk meg nekik. Egyébként vannak uniszex ruhadarabok, ha valaki nem feltétlen full fiúsan vagy full lányosan szeretne kinézni.
Egyébként a csőgatyánál sokkal előnyösebb volt a trapéznadrág, mert az legalább feszült a hátsónál és mutatott valamit. Ellenben ezekkel a répanadrágokkal, ahol is öhm :) nehezebb kivenni bármit is. de hát ez egyén és ízlés kérdése, én személy szerint ezt gondolom. Viszont meg merném kockáztatni azt, hogyha tegyük fel apukám-anyukám szekrényéből egy-két ruhadarabot ráadnék a mai fiatalokra, (értsd. 16 év környékiek), akkor sokkal szebben mutatna, sokkal többet mutatna, és talán még kényelmesebb is lenne. Persze nem a ruha teszi az embert, de azért van az a fajta irányzat, amit nem vennék fel :) :)
Szerintem a nőiesség a nőknek áll jól, hagyjuk meg nekik
A ferfiassag meg a ferfiaknak all jol,azt meg nekik kene meghagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!