Szoladi Dávid kérdése:
Ilyen cipőm van és nem tudom hogy hogy hordjam mert a csőnadrágot nem szeretem. Sima nem túl bő de nem is szűk nacit hordok és nem tudom hogy hogy hordjam meddig fűzzem be meg a nadrág szárát hova tegyem?
2013. dec. 27. 21:00
1/10 anonim válasza:
Hát... Vagy teljesen befúzöd és akkor rámegy a gatya, vagy csak félig fűzöd, és kihajtogatod a többi részét, és alá megy a gatya. De én egyiket sem csinálnám mert béna. Sőt, inkább a cipő a béna, de te tudod.
2/10 anonim válasza:
Úú, de nem tetszenek az ilyen cipők. Mellesleg mindenképp tűrd bele a gatyád szárát. Ha kívül hagynád nem nézne ki jól.
3/10 A kérdező kommentje:
de most ne már nem jó cipő szerintetek?
de ugyhogy a felsö 2 öt nem fűzöm be és berakom a gatya szárát?
2013. dec. 27. 22:35
4/10 anonim válasza:
Nyugi, csak én vagyok, akinek nem tetszik, amúgy minden 2. homihernyó ilyet hord. Szóval globálisan nem gáz, csak nekem nem tetszik.:D
5/10 anonim válasza:
Amúgy ha már kifűzöd akkor fűzz ki többet meg a nyelvét is szedd kijjebb.
6/10 A kérdező kommentje:
ilyenem is van csak más szinben ezzel is bajba vok hogy hordjam a nadrág szárát hová rakjam meddig fűzzem be.?
2013. dec. 27. 22:43
7/10 A kérdező kommentje:
de az utolso 2 öt hadjam meg csak?
2013. dec. 27. 22:45
8/10 anonim válasza:
Ezt is kijjebb fűzném és ugyanúgy betűrném, de amúgy miért nem úgy hordod ahogy neked bejön?
9/10 A kérdező kommentje:
mert nem tom hogy a jó xd válogatós vok.
te milyen cipőt hordasz?
2013. dec. 27. 22:54
10/10 A kérdező kommentje:
figyelj az is érdekes kemény 160 cm vok és 42 es a lábam ez átlagos szted mert sztem nem?
2013. dec. 27. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!