Szoladi Dávid kérdése:
Ilyen cipőm van hogy jó és meddig jó befűzni? Meg valami tanács hogy hordjam mert csőnadrágot nem hordok. én ilyen átlagos farmereket ami nem szűk de nem is bő Képeknek nagyon örülnék ahol mutatja hogy van befűzve és a nadrág szárát hová rakják?
2013. dec. 29. 00:15
1/3 anonim válasza:
a két pár felsőt nem szokták már befűzni
2/3 anonim válasza:
A nadrág szárát mindenképp tűrd be, nem muszáj teljesen, de a cipő nyelvét semmiképp ne takarja el
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm de én ilyen nem túl szűk és nem is bő nadrágot hordok de nem csőnadrág és ennek a cipőnek a nyelvét nem tudom kintebb venni de hát ahogy a képen is van a két oldala ahol vann a 2 pár lyuk fenn az rá megy a nyelvére.
2013. dec. 29. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!