Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőkből miért tünt el a...

A nőkből miért tünt el a romantika?

Figyelt kérdés

A nők egy kemény oldalt mutatnak magukból, ugyanolyan keményet, mint a férfiak. Csak emellé még társul egy kidobom, amim van stílus.

Szerintem lassan felcserélődnek a szerepek is. Így is már divat a nőknél a rövid, férfias haj, és a nadrág viselése.

2013. dec. 28. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Mert ezt követeli meg a munka világa. Csak utána rájuk ragad, és elfejtenek finomak maradni.
2013. dec. 28. 17:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. dec. 28. 17:03
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
mert ma már be merik vallani,hogy igazából a kemény dugást szeretik ők is.
2013. dec. 28. 17:07
 4/13 II.Dartheon ***** válasza:

szerintem még vannak romantikázó nők, cask ők ezt naagyon mélyen elrejtik... pont van egy hasonló kérdés is amúgy.

Mellesleg igen, vannak olyanok akiknél a szerepek felcserélődtek már...

2013. dec. 28. 17:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Lassan kialakul az egyenjogúság. Nőknek is dolgozni kell. Szoknyában én nagyon fáznék, így a reggeli 0 fokokban dolgozni járni, biciklin.

25/N

2013. dec. 28. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

már nem azért, de a szerepek felcserélése nem a rövid haj, és a nadrág viselése...

mellesleg, a szerepek nem felcserélődtek, hanem a nők már nemhogy dolgozhatnak, hanem muszáj nekik, viszont a háztartást, meg a gyereket is nekik kell ellátni, szóval az ő szerepük megduplázódott. hány olyan családot ismersz, ahol a nő hazamegy munkából, fáradtan, a férj meg kitakarított lakással, meleg étellel várja?

2013. dec. 28. 17:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy jön ide a romantika. Romantikázni az ember párjával kell, azt az oldalt, csak a pár látja. Sok emberben még mindig az a kép él unblock a nőkről, hogy mind bájos, kedves, finom stb.. Pedig ők is csak szimplán emberek, a nemükből kifolyólag nem lesznek kedvesek. Plusz a férfiak nem látják, hogy a nők között is micsoda harc tud menni például egy munkahelyen... Emberek vagyunk elsősorban, és másodlagos a nemünk.
2013. dec. 28. 17:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Jól látod, sőt továbbmegyek, lassan nekünk kell várni hogy a nők udvaroljanak nekünk.
2013. dec. 28. 18:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Ilyenek a mai nők: [link]
2013. dec. 28. 19:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Én érzéki ember vagyok és nagyon romantikus csak ez egy emberre tartozik a páromra. :D De mivel alapjáraton ki nem állhatom ezeket a lányos giccses filmeket, a női hisztiket meg ezeket a tipikus női balf..szságokat ezért én csak szimplán nem viselkedek úgy mint egy fejétvesztett kiscsajszi :D
2013. dec. 28. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!