A nőkből miért tünt el a romantika?
A nők egy kemény oldalt mutatnak magukból, ugyanolyan keményet, mint a férfiak. Csak emellé még társul egy kidobom, amim van stílus.
Szerintem lassan felcserélődnek a szerepek is. Így is már divat a nőknél a rövid, férfias haj, és a nadrág viselése.
szerintem még vannak romantikázó nők, cask ők ezt naagyon mélyen elrejtik... pont van egy hasonló kérdés is amúgy.
Mellesleg igen, vannak olyanok akiknél a szerepek felcserélődtek már...
Lassan kialakul az egyenjogúság. Nőknek is dolgozni kell. Szoknyában én nagyon fáznék, így a reggeli 0 fokokban dolgozni járni, biciklin.
25/N
már nem azért, de a szerepek felcserélése nem a rövid haj, és a nadrág viselése...
mellesleg, a szerepek nem felcserélődtek, hanem a nők már nemhogy dolgozhatnak, hanem muszáj nekik, viszont a háztartást, meg a gyereket is nekik kell ellátni, szóval az ő szerepük megduplázódott. hány olyan családot ismersz, ahol a nő hazamegy munkából, fáradtan, a férj meg kitakarított lakással, meleg étellel várja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!