Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen időben mit lehet (még)...

Ilyen időben mit lehet (még) felvenni?

Figyelt kérdés
Én már komolyan nem tudok mit csinálni, annyira fázom, és most nem kellene betegnek lennem, mert két műtét után vagyok. Rajtam tegnap három harisnya, egy leggings, egy farmer, két pulcsi, alatta egy sima felső, szövetkabát, nagy, vastag kendő, és sapka volt, illetve bundás csizma, mégis halálra fagytam, mire megtettem egy fél órás utat. Mit vehetnék még fel? Van valami praktikátok? Megköszönném! (felső természetesen betűrve, egyik pulcsi derékig, másik fenék alá érő, szóval ezekkel nem nagyon lehet gond)
2009. dec. 22. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:

huhaa...hát ennél jobban már tényleg nem lehet felöltözni. Én is beöltözök de ennyire nem és nem fázok. 1 pamut cicanadrág+ farmer, általában 2 pulcsi, kabát,sál, sapka..jaa és 2 zokni!!! Te is vegyél fel 2, mert lehet hogy az is segítene. kesztyű is jól jön.

Ja és sztem próbáld ki a kézmelegítőt. Nem tudom ismered-e? egy tenyérnyi nagyságú valami,folyékony, fel kell melegíteni forróvízben, majd a kis vasat meg kell törni és megszilárdul, majd beleteszed a zsebedbe és a kezed se fog fázni. ilyen:

[link]

2009. dec. 22. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szia! szerintem vegyél ilyen bundás talpbetétet ami a Deichmannba van. Hátha vékony a csizmád talpa. Nekem segített.
2009. dec. 22. 12:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Húúú, ez egy nagyon jó tipp, köszönöm! Persze kesztyűt is szoktam húzni (ez kimaradt), de nagyon érzékeny a kezem a hidegre, szóval ez nagyon jól fog jönni! És nem is drága :) A két zoknis dolgot is ki fogom próbálni, csak én balga azt hittem, hogy elég a bundás csizma. Tavaly fele ennyire se fáztam, lehet, hogy a legyengültségem miatt van ez.
2009. dec. 22. 12:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak is köszönöm, csak ő közben írt :) Ez is nagyon jó ötlet! Az ünnepek után akkor felfegyverkezem ilyen melegítődolgokkal. :)
2009. dec. 22. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
a szövetkabát helyett veyé vmi dzsekit!
2009. dec. 23. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!