Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebben az időben a csőnadrágon...

Ebben az időben a csőnadrágon kívül mit lehet felvenni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan hamar jött a hideg, hogy napok óta mást sem tudok felvenni, csak azt.. Van jó ötletetek hogy mit lehet ezen kívül hordani?
2011. okt. 13. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Aham, minden mást...

Trapéznadrágot, egyenesszárút, rövid/hosszú szoknyát, rövidnadrágot (vastag harisnyával persze!)...

Nem értem, mi akadálya.

2011. okt. 13. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
13%

Csőnadrágot csak tinip*csák hordanak.

A nők szoknyában járnak.

18/f

2011. okt. 13. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Miniszoknyát legginssel. :D
2011. okt. 13. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Elég gáz ha nem tudsz mit felvenni... főleg hogy előtted van millió lehetőség. Mert elég sokféle nadrág és szoknya van. És most figyelj, tudom meg fogsz lepődni, de: NEM csak a hülye egymást majmolós divat szerint szabad öltözködni.
2011. okt. 13. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Öö bármit? Nem csak a csőnadrág létezik. Mint írták már, van egyenesszárú és trapéz nadrág is, ha hosszú nadrág kell. Nem igazán értem, hogy ezek miért merültek feledésbe. Én speciel testszínű harisnyát hordok és combközépig érő szoknyát, színes harisnyát vagy combig érő zoknit és farmershortot, trapéz nadrágot, etc. Nem csak tornacipő + csőnadrág + idióta mintás póló összeállítás létezik.
2011. okt. 13. 19:54
 6/6 A kérdező kommentje:

19:54 Köszi a rendes választ!:)

Nem az a problémám, hogy ne lenne mit felvennem, vagy válogatnék, nem az a fajta vagyok csak amikor felkelek egyből ez ugrik be!:"Ne komplikáld, ká hideg van, vegyél hosszú gatyát!"-ennyi. Lehet hogy azért mert tényleg szinte átmenet nélkül jött a hideg és csak azt érzem hogy most minden másfajta cuccban fáznék..

2011. okt. 13. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!