Azok a lányok akik sose hordanak szoknyát/harisnyát nem érzik magukat nőietlennek?
9-es!
Ez remelm valami vicc!!!
Mert ha komoly akkor szerintem suthetsz mint a rezso....
8-as!
Es szerinted a nadrag ami eleve ferfias,szerinted jobban all?
Es en vagyok beteg?
Nem en hordom a masik nem ruhajat...
14-Es!
Akkor te lehet,hogy fiunak keszultel!
Ne is hallgassatok a kedves 29 szazalekosra..:D mar korabbi kerdesekhez is irkalt, kedvencei a szoknya-nadrag kerdese (ezert is irkal ide is) es maniaja hogy a nok mindent ellopnak a ferfiaktol.. :)
Ja, egyebkent zokon veszi, hogy ha megmondod neki, hogy ferfi letere nem kene szoknyat hordania, ha ezert lebu....zod akkor porog be igazan :D
mindent osszevetve szerintem egy beteg f....sz az ember :D ne is torodjetek vele...
A 18-as megirta a frankot!
Pontosan errol van szo,a pitcsak elvarnak minden ferfias cuccot tolunk, de ok egy kosar retkes f..szert sem oltoznenek noiesen!
Hat tudjatok az ilyen nok elmehetnek a sunyiba!
Amugy jol sikerult a habitus kiellemzes, felvetelizhetsz a new yorki helyszinelokhoz...
Akkor a 29es válaszolóról is egy rövid jellemzés:
Szemmel láthatólag kisebbségi komplexusa van, amit azzal próbál kompenzálni, hogy az összes mondata végére felkiáltójelet tesz, hátha ettől meggyőzőbbnek tűnik. Nője még életében nem volt(egy darabig nem is lesz), emiatt savanyú a szőlő. Valószínűleg barátai sem igen vannak. És az anyagi helyzete sem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!