Hogyan kellene öltözködnöm?
Alapadatok, csak hogy el tudjátok képzelni milyen is lehetek..magas (178 cm), 61kg, keskeny derék, nem túl széles csípő..Mindenkitől azt hallom hogy a magas lányokra milyen egyszerű ruhát találni, mert rajtuk minden jól áll! Vele bizony jól kibabrált a természet, mert rajtam valahogy semmi sem áll jól. Akármilyen ruhát próbálok, nem előnyösek..Kérlek segítsetek, miket kellene keresnem, és hol? Már sok üzletet jártam végig, de eddig semmi..:/
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia,a divat nem egészen az én asztalom,olyan szempontból,hogy azt hordom,amiben épp jól érzem magam,de erre való a csajos oldalak,én például begépeltem,hogy : magas lányok ruha,és kiadta többek között ezt a jó kis oldalt : [link] .
Egészen biztos vagyok benne,hogy találsz neked való ruhákat,csak legyen önbizalmad és becsüld magad annyira,hogy azt válaszd,ami neked tetszik !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!