Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Miért ítélitek el a...

Fiúk! Miért ítélitek el a tornacipős lányokat?

Figyelt kérdés

A kérdés értelemszerűen csak azoknak szól, akik így gondolkodnak.

Egy csomó kérdésnél látom, hogy "ne tornacipőt vegyél fel, hanem magassarkút, szandált, balerinát...". Na de könyörgöm, 10-15 fokban? Amikor a csizmához már meleg van, a fent említett cipőkhöz meg még hideg, akkor ott van köztes megoldásnak a tornacipő, mert gondolom senki nem szeretne megfagyni, se azt, hogy belesüljön a lába a csizmába. Arról nem is beszélve, hogy például a magassarkú nem is áll jól mindenkinek.

2014. ápr. 15. 14:42
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Szerintem a tornacipővel nincs semmi baj,habár én inkább a bakancsokat szeretem.(Nem értem hogy valaki a tornacipőhöz miért rögtön az ülepes gatyát köti,lehet farmerrel is hordani.)
2014. ápr. 15. 19:20
 12/19 Stolz válasza:
100%
Én kifejezetten szeretem, ha a lányok tornacipőben mászkálnak :) Szerintem tök jól áll nekik.
2014. ápr. 17. 17:43
 13/19 LamboLover ***** válasza:
52%
Nekem nem a tornacipővel van bajom. Nekem azzal van bajom, ha egy csaj húdekomolyvagányszexiállatnak érzi magát, ha vesz 30ezerért egy konzerv tornacsukát aminél csupán annyi a különbség, hogy rajta van egy logo, de ő máris istennek érzi magát. Na a ezzel a részével van bajom a tornacsukás lányoknak...
2014. ápr. 18. 17:41
 14/19 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Rájöttem, hogy direkt írtad így, de azért nem kéne a Coonverse-t konzervnek írni...

Ja és "csak" 20ezer. A különbség meg nem csak a logó, minőségben is sokkal jobb. Legalábbis nekem régebben kínais tornacipőim voltak, nem is bírták sokáig. Aztán lett egy Converse-em, ami pár évig bírta, azóta mindig azt veszek, de nem azért, mert istenkirálynak érezném magam. :D xdd

De ezt amúgy mi alapján szűröd le? Meglátsz egy lányt, ha nem Converse van rajta, szimpi, ha Converse, akkor már inkább rá se nézel, vagy mi? :D

2014. ápr. 18. 18:18
 15/19 LamboLover ***** válasza:
33%

Szerinted pont a cipője fogja meghatározni, hogy ránézek-e? Amúgy nő vagyok szóval... :D

"csak" 20ezer. ne adjad már be nekem, hogy ki KELL fizetnem 20ezret, hogy legyen egy cipőm ami bírja. nem csak a konzerv létezik a világon, ami jó minőség lehet. Képzeld találni cipőt, akár tornacsukát is 10ezer alatt, ami évekig kibírja akár...

Nem azt mondom, hogy mind, de a legtöbb aki képes kiadni 20ezret egy cipőért, amire utána úgyse fog vigyázni, felfuvalkodott liba, aki apuci anyuci pénzén mindent megvesz...

2014. ápr. 18. 18:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Azért tettem idézőjelbe a "csakot". Senki nem mondta, hogy ki kell fizetned érte annyit, ha akarod kifizeted, ha nem, nem. :D (tudom, hogy nem akarod)
2014. ápr. 18. 20:10
 17/19 LamboLover ***** válasza:

Látom nem sikerült megfogni a lényeget xD

na mind1

2014. ápr. 18. 22:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Én csak akkor ítélem el, ha nem rendeltetésszerűen hordja. Mint írtad, tornacipő. Vagyis azért ez a neve, mert tornázáshoz van kitalálva, nem a plázában szórakozni. Meg szerintem nem is nőies. (Bár, ez magától értetődik)
2014. ápr. 21. 20:20
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem utcára teljesen jó farmerral én hordom és nem érzem magam slamposnak...persze magassarkút is hordok, de egy szaladgálós, intézkedős naphoz tökéletes vagy játszótérre nem tragédia ha koszos lesz..stb az előző válaszolónak abban igaza van, hogy 20 ezer alatt is találni jó minőségű cipőt
2014. máj. 1. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!