Fiúk! Miért ítélitek el a tornacipős lányokat?
A kérdés értelemszerűen csak azoknak szól, akik így gondolkodnak.
Egy csomó kérdésnél látom, hogy "ne tornacipőt vegyél fel, hanem magassarkút, szandált, balerinát...". Na de könyörgöm, 10-15 fokban? Amikor a csizmához már meleg van, a fent említett cipőkhöz meg még hideg, akkor ott van köztes megoldásnak a tornacipő, mert gondolom senki nem szeretne megfagyni, se azt, hogy belesüljön a lába a csizmába. Arról nem is beszélve, hogy például a magassarkú nem is áll jól mindenkinek.
Utolsó:
Rájöttem, hogy direkt írtad így, de azért nem kéne a Coonverse-t konzervnek írni...
Ja és "csak" 20ezer. A különbség meg nem csak a logó, minőségben is sokkal jobb. Legalábbis nekem régebben kínais tornacipőim voltak, nem is bírták sokáig. Aztán lett egy Converse-em, ami pár évig bírta, azóta mindig azt veszek, de nem azért, mert istenkirálynak érezném magam. :D xdd
De ezt amúgy mi alapján szűröd le? Meglátsz egy lányt, ha nem Converse van rajta, szimpi, ha Converse, akkor már inkább rá se nézel, vagy mi? :D
Szerinted pont a cipője fogja meghatározni, hogy ránézek-e? Amúgy nő vagyok szóval... :D
"csak" 20ezer. ne adjad már be nekem, hogy ki KELL fizetnem 20ezret, hogy legyen egy cipőm ami bírja. nem csak a konzerv létezik a világon, ami jó minőség lehet. Képzeld találni cipőt, akár tornacsukát is 10ezer alatt, ami évekig kibírja akár...
Nem azt mondom, hogy mind, de a legtöbb aki képes kiadni 20ezret egy cipőért, amire utána úgyse fog vigyázni, felfuvalkodott liba, aki apuci anyuci pénzén mindent megvesz...
Látom nem sikerült megfogni a lényeget xD
na mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!