Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ítélitek el a duci...

Miért ítélitek el a duci lányokat? Miért alázzátok meg őket (minket) még ha szépek is?

Figyelt kérdés
Tizennyolc évem alatt nem volt olyan nap, hogy ne éreztették volna velem, hogy sokkal "undorítóbb" "alávalóbb" és "rondább" vagyok mint a "szépek". Miért csinálják ezt? Mit kellene tennem, ha egyszerűen nem megy a fogyás? Mit tegyek, hogy azért legyek feltűnő mert tetszem valakinek és nem azért mert egy "cirkuszi" disznó szaladgál az utcákon? Mit tegyek, hogy azért szeressenek aki vagyok?
2012. júl. 3. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább magadban rendezd el ezeket a dolgokat. Lehet, hogy azért mert molett vagy, nem akar mindjárt minden srác felszedni, de nem hinném, hogy ezért mindenki utálna. Egy kövér ember is lehet kedves, sőt, az a hiedelem járja, hogy a kövérek jó kedélyűek. És a statisztikák szerint minden 10. pasi a kövér nőket szereti. Szóval nem értem miért vagy így elkeseredve, tanuld meg szeretni magad.
2012. júl. 3. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de akinek már hibája van, X-lába, kancsal, vagy egyszerűen csak ronda, azt meg azzal szekálják. Ha valaki nagyon szép, akkor meg biztos r.banc meg buta vagy gonosz. Szóval semmi sem jó.

Az emberek attól érzik szebbnek magukat, ha egy csúnyábbat cikiznek. Közben meg csak bunkók...Szerintem ne tekintsd hibának a súlyodat, ne foglalkozzál vele, mintha nem is lenne. Ha te nem tekinted központi problémának, könnyebben túljutsz rajta, ha valaki emiatt bunkózik. Gondolj arra, hogy ő a tapló, hogy téged ok nélkül bánt.

2012. júl. 3. 14:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy el kell fogadnom magam, de az se megy olyan könnyen és csak arra voltam kíváncsi, hogy a társadalom miért ítéli el a + kilókat.
2012. júl. 3. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megvetem azokat az embereket,akik az ilyen hibájuk miatt nem élik az életüket.Én is kövér vagyok,nem is akármennyire. Ennek ellenére sokak szerint félelmetes kisugárzásom van amit sokszor nem is értek. Van ilyen.Sosem görcsölök a súlyom miatt. Megkeresem azokat a cuccokat,amik a legelőnyösebb,igyekszek szépen kinézni. Egész nyáron kint döglünk a strandon. Nem vagyok hajlandó fél gőzzel élni mások miatt. Van egy szuper párom,egy tüneményes kislányom.Eddigi életemben egyetlen egyszer ért atrocitás,ballagáson voltunk és két fiatal srác nézett. Simán leolvastam a szájukról,hogy -Nézd már milyen dagadt!Odamentem hozzájuk és megkérdeztem,hogy miért baj ez nekik?Szóltam nekik,hogy nem tervezek velük semmilyen kapcsolatot,nem kértem,hogy dugjanak meg,de próbáljanak velem egy levegőt szívni,mert nekem is dolgom van ott. Bocsánatot kértek.Egyszer vagy fiatal,kapd össze magad! VAgy fogyj le.
2012. júl. 3. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ez egy igen relatív dolog, főként kiskorban kezdődik, nevelés kérdése. Jó magam sem vagyok egy nádszál, így engem is értek a szekálások, kiközösítések, stb... A mi szüleink még "emberként" nevelkedtek, ők még tudják és tiszteletben tartják azt, hogy attól, hogy valaki testesebb mint az átlag, attól ugyanolyan, sőt, lehet jobb ember, mint mi. Sajnos már az óvodában elkezdődik az, hogy aki kövér, azt kigúnyolják. A kigúnyolt személy önbizalma eleve leromlik, vagy eggyátalán nincs, testképe és önképe torzul. Romlott emberként kerül már be az iskolába. Ott pedig folytatódik ugyanez. Főként a kamasz korban lesz egyre jobban érdekelt ez a téma, hisz minden fiatal találkozik azzal a jelenséggel, amit úgy hívnak, hogy divat. Gondlkozzunk csak.. Mit is diktál a divat? Minden lány legyen vékony, sőőt, minél vékonyabb annál sexibb, és minden fiú legyen izmos, kigyúrt, mert annál sexibb. Sajnos ezt a "buta" fiatalok minde bekajálják, és törekszenek divatmajommá vállni. Vagyis olyanok lesznek, amit a "rendszer" többsége követ. Megint visszajutottunk az őskorba, ahol a csorda szellem érvényesül, és egy igen egyszerű példával bemutatható. Aki különbözik a többitől, azt kiközösíti a csorda, mondván "selejt". Aki nem divatos, ergo nem 25,5kg+vaságy, az már nem lehet szép, vonzó stb.. Ezt még betetőzi a média és a modellek, az öltözködés világa, ahonnét csak ömlik az anorexiás és undorítóan sovány modellek világa... 50-100 évvel ezelőtt nem volt ez így.. A tipikus nő kép a telt alkat volt. Széles csípő, telt mellek, gömbölyű fenék, stb.. Régen akit vonzó nőnek hívtak, az mára zsírdisznó lett, akit pedig kiröhögtek, hogy nem kap rendesen enni, az mára divatos lett. Elég érdekesen változik a divat, dehát ez van, el kell viselni. Ugyanakkor személyes véleményem, hogy van előnye is a duciságnak. Eleve a sok kiközítés és bántás megtanít erősnek lenni másokkal szemben. A legtöbb ducibb lány pontosan ezért imádja az életét, és ezért életvidámak, mert megtanulták értékelni a szépet, őket emberek veszik körül, és nagy esélyel olyan párt fog találni maga mellé, aki nem arra hajt, hogy 1 hét után lefeküdjön vele. Személy szerint a telt, ducibb lányokat, akik nem értem hogy miért lettek ducik... sokkal "jobbnak" tartom, mint a gebéket. Vonzóbbak, többségük vidám, életre való típus. Erkölcsi értékrendjük az emberekkel való rossz tapasztalatok miatt sokkal jobb, és tudnak tisztelni, szeretni, megbecsülni másokat. Ez persze az átlag. Vannak kivételek, vannak öntelt, bunkó ducik is. De ez már egy más téma... Köszi ha végigolvastad :)

15F

2012. júl. 4. 16:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.. Kiegésztésnek még hozzátenném, hogy mindaddig tart a gebék kora, amíg ez az ördögi kör is. Igen egyszerű a képlet. A fiúk a haverok előtt (a többség, divatmajom, akikkel ma tele van minden..) nagynak lenni, menő csajokkal lógni stb.. A csaj mit akar? Menő pasit, akikkel henceghet a csajok előtt! Megoldás? A srác ilyen mai, ki kell mondjam "plázapi**át" keres, akivel fel lehet vágni, a csajszik 99%a pedig tenni fog azért, hogy a menősrácoknak tetszen, ergo lefogy, gebe lesz, és "plázapi**a". A kör bezárult. A srácoknak plázacica kell, a plázacicának pasi, amíg ez az igényszint, addig a világ ilyen marad. Egy valamitpedig, kedves kérdező soha ne felejts. Sokkal gyengébb, "gerinctelenebb" dolog változni a többségért, a divatért és azért hogy tetszél egy ilyen menőcsávónak, minthogy önmagad legyél, ha ducin akkor ducin, elfogadd magad, a belső értékeid elővedd, és önmagad légy. Jó magam is különc vagyok, de vállalom!

Remélem segíthettem.

Előző, 15F

2012. júl. 4. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a legfontosabbakat, a válaszokat kihagytam.

Miért csinálják ezt? -Szín tiszta divatmajomság, menőség, felvágás a haverok előtt. Az nem trendi, hogyha szexinek tartok egy kövér lányt, ha a másik 66 haverom undorodik tőle...

Mit kellene tennem, ha nem megy a fogyás? - Fogadd el magad. Ez nem azt jelenti, hogy 0-24 tespedni kell, hanem azt, hogy éld az életed. Menj a strandra, egyél jókat, élvezd a barátaid társaságát, stb.. Élvezd az életed!

Mit tegyek, hogy azért legyek feltűnő mert tetszem valakinek és nem azért mert egy cirkuszi disznó szaladgáál az utcákon? - Öltözz az alakodnak megfelelően. Ne vegyél fel 28as gatyát, ha 32es kell. Nincs abban semmi szégyellni való, ha egy duci csinos akar lenni. Nagyon sok srácnak, köztük nekem is tetszik a duci alak, a telt formák. Legyél ápolt, csinos.

Mit tegyek, hogy azért szeressenek aki vagyok? - Fogadd el magad, legyél az aki vagy. Ne legyél csak azért vékony, mert 10/11csaj az. -légy egyéniség, vállald fel az izlésed, stb. Meglátod, rád fog találni a "herceged".

Még mindig az előző, 15F :D

2012. júl. 4. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja és ha gondolod, írj privit, szívesen beszélgetek a témáról veled, ha gondolod!
2012. júl. 4. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
megint nem nézi senki sem a dolgot relatívan, én pl sovány vagyok és mivel már nem annyira ezért most nem de régen ezért csúfoltak...és amúgy van abban valami h a kövér embereknek más az élet felfogásuk és a soványaknak is...én úgy vettem észre hogy a sovány lányok bár jól kitudnak bontakozni és merészebbek is de ők legalább igazán őszinték (még ha ez néha bunkóságot is jelent) .:D viszont a molettek visszahúzódónak mutatják magukat , legbelül meg hülye kétszínű beképzelt pi***k .:)
2012. júl. 24. 20:11
 10/10 anonim válasza:

én se vagyok egy modell alkat sose voltam de nem törődök a kritikával

fogadd el magad olyannak amilyen vagy nekem bejött

ha nem sikerül akkor sok mozgás kevés szénhidrát :D

vagy próbáld kiemelni az előnyösebb részeidet pl: szép smink vagy körmök, ha szereted a divatot akkor koncentrálj inkább a cipőkre vagy a kiegészítőkre mert azok mérettől függetlenül mindenkinek jól állnak

2013. júl. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!