Átlagos vagyok, vagy már duci?
Az izom súlyra többet nyom, ezért ha izmos vagy, akkor ezekkel a paraméterekkel simán lehetsz vékony is, ráadásul a csontozat sem mindegy. Azért a combodról (ha azt látod kritikus pontnak) nyugodtan tehetnél fel képet, gondolom arról azért senki nem fog felismerni, ha körülötte mindent kitakarsz :-D úgy érdemben használhatóbb véleményt lehetne mondani.
Mert ha magamhoz hasonlítalak (169 cm és 51 kg), akkor simán lehetnél duci is, bár én kicsit vékonyabb vagyok, de azért nem veszélyesen. Szóval ezért mondom, hogy kép nélkül nagyon nehéz ezt megítélni.
> Sportolok, ezért izom is van rajtam, nem csak zsír
Akkor szerintem bőven jó az 58kg.
> Képet nem akarok feltenni
Kép nélkül nem tudjuk megmondani, hogy csak te látod magad ducinak, vagy tényleg az vagy.
1. vagyok.
Nekem ebből úgy látszik, hogy csinik a lábaid, szép izmosak :-D én nem fogynék a helyedben, inkább további sporttal tartsd ezt a formát és minden oké lesz :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!