Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Átlagos vagyok, vagy már duci?

Átlagos vagyok, vagy már duci?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, 58 kg és 164 cm. Sportolok, ezért izom is van rajtam, nem csak zsír, de én magamat az átlagnál ducibbnak látom, főleg a combom vastag. Képet nem akarok feltenni, az adataim alapján kövér vagyok? Mi lenne a normális? El kéne kezdenem diétázni, vagy keményebben sportolni?

2012. jún. 28. 12:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az izom súlyra többet nyom, ezért ha izmos vagy, akkor ezekkel a paraméterekkel simán lehetsz vékony is, ráadásul a csontozat sem mindegy. Azért a combodról (ha azt látod kritikus pontnak) nyugodtan tehetnél fel képet, gondolom arról azért senki nem fog felismerni, ha körülötte mindent kitakarsz :-D úgy érdemben használhatóbb véleményt lehetne mondani.

Mert ha magamhoz hasonlítalak (169 cm és 51 kg), akkor simán lehetnél duci is, bár én kicsit vékonyabb vagyok, de azért nem veszélyesen. Szóval ezért mondom, hogy kép nélkül nagyon nehéz ezt megítélni.

2012. jún. 28. 12:14
 2/11 anonim ***** válasza:

> Sportolok, ezért izom is van rajtam, nem csak zsír

Akkor szerintem bőven jó az 58kg.

> Képet nem akarok feltenni

Kép nélkül nem tudjuk megmondani, hogy csak te látod magad ducinak, vagy tényleg az vagy.

2012. jún. 28. 12:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Az adataid alapján nagyon szép lehetsz, de igazából csak kép alapján lehet véleményt mondani!
2012. jún. 28. 12:39
 4/11 A kérdező kommentje:
[link] itt a kép a combomról. ha ebből sem lehet megítélni, akkor mutatok egész alakos képet.
2012. jún. 28. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Inkább egész alakos képet mutass, mert ez csak a combod, de az ebből nem látszik, hogy a pocid mekkora. És nagyon sötét a kép is!
2012. jún. 28. 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:
sztem jó az alakod, én is pont ilyen vagyok mint te és ennyi idős. :"D
2012. jún. 28. 12:56
 7/11 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Nekem ebből úgy látszik, hogy csinik a lábaid, szép izmosak :-D én nem fogynék a helyedben, inkább további sporttal tartsd ezt a formát és minden oké lesz :-D

2012. jún. 28. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vastag a combod.
2012. jún. 28. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép lábaid vannak!
2012. júl. 5. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:
tök jók a combjaid, egyáltalán nem vastagok
2012. júl. 12. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!