Szeretitek e hordani a BIKINI HARISNYANADRÁGOT?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 16:31
21/26 anonim válasza:
18as. Én mindenképp a harisnyára húznám a bodyt. Hülyén néz ki ha rávan húzva valamint így sztem kényelmesebb is.
Az utóbbi időben rászoktam hogy bugyi nélkül viselem a harisnyát. Sokkal kényelmesebb és egészségesebb így. De ez csak jobb minőségű harisnyával érdemes kipróbálni.
22/26 A kérdező kommentje:
én is bugyi nélkül szeretem hordani a harisnyát igy kényelmesseb sokkal és ez a bikini harisnya direk ezért van hogy bugyinélkül kel hordani.
2014. ápr. 15. 14:53
23/26 anonim válasza:
Ép most osztott ki valaki egy másik kérdésnél, mert le mertem írni, hogy bugyi nélkül viselem. :-) Az egészségről valószínű, hogy több fogalmam és gyakorlatom van az illetőnél és mindenki úgy hordja ahogy akarja.
A body az mindig tangás, az olyan body aminek kisnadrágja van az olyan mint a bicikis nadrág! A harisnyanadrágot a body alá kell venni. Ha fölé veszed az szerintem idétlenül néz ki.
24/26 A kérdező kommentje:
no de tangás body allá se kehet harisnyát venni mert a tanga nemtud rendessen beileszkedni főleg ha lehajolunk :-)
2014. ápr. 15. 18:26
25/26 anonim válasza:
Én szeretem hordani.Nagyon praktikus.
26/26 anonim válasza:
Budai, de köszi, nem ismerkedem, van barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!