1/8 anonim válasza:
Szia! En pont ma voltam bent igazabol nem nagyon.. Van nagyon ritkan olyan hogy 1-2 dArab tetszik csak de meg sose casarolt ott. A karorak tetszenek onnan.de nagyon dragak 15ezrek kb es mind kinai.
2/8 anonim válasza:
Vasaroltam bocsi**
Ja a karorak meg ilyen no name-k
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem más amnesia ról beszélünk. Én a ruha boltról ott meg nincs karóra legalábbis az nem amnesia:) Éva prókai féléről van szó
2014. ápr. 11. 23:11
4/8 anonim válasza:
Nem nagyon. Egyik osztálytársam hord mindig Amnesia ruhákat, én meg csak nézem, hogy tényleg ez az a "nagy" márka? Nem rosszak, de ha nem lenne bazi nagy betűkkel rájuk írva, hogy Amnesia, semmi extrát nem találnék bennük. Jók, jók, de nem érik meg szerintem az árukat.
5/8 anonim válasza:
Nekem a Mayo, Missq ,My77, Sugarbird márkákkal összehasonlítva még mindig az Amnesiából tetszik a legtöbb ruha. Bár ott sem mindegyik. Nekem az inkább a bajom,hogy ami tetszik a kollekcióból azokat szinte sosem találom meg a miskolci üzletükben. Tetszett pl tavaly két hosszú ruha, idén egy farmernadrág és egy póló, de nem találtam sehol sem. A neonszínű ruhákból, meg azokból, amik annyira nem tetszenek, bezzeg mindig van.
6/8 anonim válasza:
Igen.Igaz,eddig még csak 2 alkalommal vásároltam ott,de azt tapasztaltam,hogy jó minőségűek a ruháik.
7/8 anonim válasza:
szeretném ha nem lenne annyira drága:)))
8/8 anonim válasza:
Én szeretem, nem olyan, mint az elkorcsosult "nagy" my77....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!