Szeretitek e hordani a BIKINI HARISNYANADRÁGOT?
bikini things???
azaz bikini dolgok?
nem inkább bikini tigths?
tights, azaz harisnya!
Látom elég nagy képzavar van. A harisnyának a nadrág része különféle lehet:
- hagyományos (azaz a combod tetejéig tart a nadrág rész erősítése,
- bikini fazonú (mint a képen),
- tangás, amikor az erősített rész még vékonyabb,
- T típus, amikor csak a derék gumírozás és egy vékony erősített rész van, mint egy T betű,
- illetve erősítés nélküli, amikor teljesen olyan a nadrág rész, mint a lábadon.
A választás attól függ, hogy milyen ruhához veszed fel. Egy rövid nadrág alól nem szép, ha kilátszik a nadrág rész. Ha nagyon rövid minit veszel az alá sem tanácsos hagyományost venni. Van olyan hosszú ruhám ami fel van sliccelve az egyik oldalon, az alá is bikinis vagy tangás harisnyát kell húzni. Ha télen body-t hordasz akkor a T tipusú a legjobb. stb.
Szerintem sokan azért nem tudják, hogy milyen a bikinis harisnyanadrág, mert a legolcsóbbat veszik, ami a hagyományos, és aztán csodálkoznak, hogy nem tartós. Én már régen rájöttem, hogy a legolcsóbb a legdrágább, mert azt egyszer (vagy egyszer sem) tudod felvenni. Ha több pénzt áldozol rá, akkor az nemcsak kényelmesebb és csinosabb, hanem tartósabb is!
A kérdésre válaszolva: igen, én szeretem, kényelmes.
16-os!
A bodyt hogyan érdemes felvenni? Előbb a harisnyát, és utána a bodyt? Vagy fordítva?
És egy tangás bodyval mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!