Emberek! Gáz ez az "összeállítás"? (Saját kép)
Tudom, hogy semmi extra, de én mindig beparázok, ha valami olyat veszek fel, ami még nem volt rajtam. :D
Szóval íme: [link]
Ne nézzétek, hogy hogy állok, egyszerűen nem tudok normálisan beállni. xdd
És az alakomról se kérek megjegyzéseket, tudom, hogy vékony vagyok.
Köszi :)
Szerintem nem annyira rossz összeállítás, a csizmával a szoknyával meg a felsővel még nem is lenne baj, nekem a kabát nem tetszik.
Egyébként attól függ hová és mikor akarod felvenni, jövő héten reggel még fagyhat is, és nappal is csak maximum 15 fok lesz, szóval attól, hogy április van még nem kell rögtön topánkába ugrani.
Ez egyébként tényleg miniszoknya. Akkor lenne nem miniszoknya, ha térd körülig érne. A csizma meg úgy látom, egy téli bőrcsizma. Ezt szoknyával csak valami színes harisnyával tudnám elképzelni. Így csupasz lábbal nem tetszik.
Meg nekem ez az összeállítás sem tetszik. Ami színben összeköszön egymással, az amúgy meg nem pászol. Meg a többi része is olyan izé.
télen is szoknyában voltál?nyárra meg csizmát akarsz felvenni?:"D Először különböztesd meg az évszakokhoz illő ruhákat és annak megfelelően öltözz.
Nagyon gáz összeállítás...
Ehhez egy nyári magassarkú illene (farmer v. fekete v. fehér). Lehet telitalpú is de csak nyári!! Lehetne egy vans vagy egy rövidszárú tornacsuka is lehetőleg fehérben.
#14: Minden vagyok, csak formás nem. :'D De az köszi. :D
#16: A szoknya-tornacipő kombó rajtam nagyon hülyén áll. Akárcsak a magassarkú... brr. De azért kösz a véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!