Mennyire megbízhatóak a Deichmann-féle cipők? Hamar szétjönnek, vagy strapabíróak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 17:57
1/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon is strapabíróak. Az egyik Vty cipőm sokkal tovább bírta, mint a Vans és DC cipőim..
2/16 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted érdemes olyat venni mindennapi használatra?
Nem vagyok nagy cipős, általában sportcipőket hordok, eddig Nike és Puma cipőim voltak, 2 évet mindkettő bírt.
Többnyire csak sétálni szoktam bennük.
2014. ápr. 12. 18:32
3/16 anonim válasza:
Háát nekem nem valami jok a tapasztalataim a deichmannal.. sok cipom volt mar onnan es szinte mindegyik 3-4 het alatt tonkere ment, pedig sima, mindennapi helyzetekben viseltem oket.
4/16 anonim válasza:
Szerintem érdemes én is azt fogok venni. :)
5/16 anonim válasza:
Cipőfüggő, van olyan cipőm, ami pár hónap után elkezdett szétjönni, de olyan is, amit évek óta nyúzok és köszöni, jól van. Meg deichmannban is van adidas meg fila meg fene tudja milyen cipő is.
6/16 anonim válasza:
Nekem is van mindenféle tapasztalatom, volt olyan téli csizmám ami folyton beázott és 2x is visszavittem megcsináltatni, de a legtöbb kibír legalább 1-2 évet, max a sarkát járom le.
7/16 anonim válasza:
Kínai minőség, gagyi kivitelezés és hamar szétmegy.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok dönteni, hogy most olyat vegyek, vagy maradjak az ilyen nagyobb márkáknál. Nagyon megoszlóak a válaszok, viszont mindenkinek köszönöm! :)
2014. ápr. 12. 19:24
9/16 anonim válasza:
Nem jó minőség! Pár alkalom után elkezdenek szétjönni, mindig imádkozom, hogy egy szezont kibírjanak.
10/16 anonim válasza:
Tele a szekrényem az ott vásárolt cipőkkel, nekem évekig kitartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!