Betti19941126 kérdése:
Vettem egy Deichmann-os cipőt vissza vittem mert levált a talpa vissza vették és mondták hogy 3 hét múlva kész. De elvesztettem a papírokat. Vissza kapom így így cipőmet?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 08:35
1/5 anonim válasza:
mivel nem tudod igazolni, hogy a tied a cipo, nem, hacsak a szamla nincs meg, es mondjuk emlekszik rad a penztaros. ha masik penztaros van, buktad a cipot.
2/5 anonim válasza:
Nem! nem tudod igazolni, hogy a tied, hacsak nem írta fel a személyi adataidat..
3/5 anonim válasza:
Ha személyi adatokat rögzítettek, akkor gondolom személyi igazolvány fejében odaadják, egyéb esetben nem hiszem, talán ha pontosan körülírod, hogy nézett ki a cipő, mikor adtad le, miért, elhiszik, hogy te voltál.
De ha nemet mondanak, az nem az ő hibájuk lesz. :S
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a s oda adták én úgy emlékszek hogy ők is leírtak valamit maguknak.Meg máshol vettem és máshol adtam le :s
Meg tudom mondani hogy mikor vettem és mikor adtam le meg a nevemet az adataimat és hogy hogy nézett ki a cipő.
2014. ápr. 5. 08:56
5/5 anonim válasza:
kb. mindent megtettel, hogy sose lasd viszont a cipodet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!