Vissza veszi a deichmann azt a cipőt amit egy éve vettem?
Figyelt kérdés
tavaly ilyenkor vettem egy magassarkút, aztán a szekrény aljába kötött ki, és most elővettem h felveszem de nem tudok benne menni mert nagy.2014. márc. 7. 21:04
2/4 anonim válasza:
Ezt úgy komolyan gondoltad...? :D
Garancia arra van, ha pl rendeltetésszerű használat mellett szétjön. A legtöbb cipőre 6 hónap, a drágább sportcipőkre talán több.
Az, hogy egy év múlva rájössz, hogy nem jó rád, amúgy sem garanciális ok, és ha az lenne is, már a határidőn túl.
Inkább add oda egy olyan barátnődnek, akinek nagyobb a lába. :D
3/4 anonim válasza:
Javaslom, hogy vegyél bele talpbetétet (lehet kapni egész vastagat is), úgy esélyes, hogy már jó lesz a lábadra.
4/4 anonim válasza:
És 1 évvel később jössz rá hogy nem jó rád. Nem fogja senki se visszaadni az árám, ne nézd már őket hülyének.
A történet vettél egy cipőt, bedobtad a szekrény aljába. Most 1 évvel rá rájössz hogy na megvettem fel is kéne próbálni. Aki hülye szenvedjen, jöhet a diszlájk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!