Deichmann-ba milyen feltételekkel vesznek vissza cipőt?
ha tönkremegy....
pl:
leválik a talpa
szétszakad az illesztésnél
tornacipőknél ha szétreped az a rész ami "tornacipős"
vagy ha nem hordtad egyszer sem és mégse tetszik/nem jó a méret,akkor kicserélik elvileg
Anyum Deichmannos és azt monta: -Ha leválik az orra; Leválik a talpa; kitörik a felső része, és ha a talpa megtört.} És ezeket nemlehet megragasztani... Remélem segítettem
13\L
Én vagyok a 2. :) 6 hónapig veszik vissza...
-Vagy: Visszafizetik a pénzt, Vagy: kicserélheted másik cipőre, vagy ajándékutalvány
vagy: ajándék utalványt adnak..
13\L
Nekem nem ment tönkre a cipő, csak ami a cipő, ami a boltban még kényelmesnek tűnt, hosszabb távon kiderült, hogy számomra elviselhetetlen. :D
Jó az állapota, alig látszik, hogy használva volt.
Ebben az esetben kicserélik egy másik cipőre, vagy visszaadják az árát?
Ha már használtad és nincs minőségi kifogásod nem veszik vissza.
Az hogy kényelmetlen nem minőségi probléma, ergo 100%, hogy nem veszik vissza. Eladni nem tudják, és mivel nem hibás, a gyártónak sem tudják visszaküldeni.
A Deichmann egy úgynevezett disztribútor, vagyis vannak beszállítói pl. Gracaland, Vty, 5th Avanue, Elefanten stb stb. A selejtet visszaküldi a gyártóknak és az üzletnek ez nem veszteség. De ha nem hibás akkor nincs ok visszaküldésre, eladni sem tudja....
Bocs ha hosszú, de gondolom így érthető.
A jótálláshoz: 6 hónap van rá. Vagyis addig lehet reklamálni és 90%-ban a vevő nyer. 6 hónap után már neked kell bizonyítani, hogy pl. az hogy lejött az orráról a bőr, az gyártási hiba. Bevizsgálást mindent a vevő áll. És persze hogy esélyed sincs bizonyítani azt hogy egy pl. 1 éves cipő gyártási hiba miatt ment tökre. Mert nem. Egyszerűen tönkrement, mert ócska gagyi az egész. 6 hónap után kár is próbálkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!