Deichmann csizmák! Megbízhatóak? úgy értem, kibírják a telet, nem szakad le a talpuk?
Én nagyátlagban elégedett vagyok a márkával, de pont egy téli csizmámmal jártam úgy másfél éve, hogy pár hónap után szétvált oldalt a csizma a talpától kicsit, csak épp annyira, hogy befollyon a víz... Elvittem, szó nélkül megcsinálták pár nap alatt, hogy garanciális, de utána ismét szétjött...
Érdekes, hogy pont a kényes velúr bokacsizmámmal nincs semmi gondom, amit ugyanitt vettem.
Hát nekem sok jó tapasztalatom nincs velük, jó és szép, hogy ott a garancia, csak addig is kell valamit hordani. xD
Eddig egy ott vásárolt cipőm se bírta pár hónapnál tovább, pedig ugyanannyira strapálom csak, mint bármelyik másikat. :S
Nagy bajuk amúgy tényleg ritkán van, de ahhoz épp elég, hogy beázzon.
Ja és csizmák... megfigyelésem szerint a legtöbbet nem télre találták ki, vagy csak olyanoknak, akik autóval mennek zömében, mert nincsenek túlbélelve. Szóval azért jól nézd meg, mert főleg a vékony, lapos talppal kombinálva könnyű lesz megfázni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!