Melyik Deichmann cipő néz ki jobban e kettő közül?
Figyelt kérdés
Cipő 1
Cipő 2
Ezeket a cipők őszre és télre valók, vagy csak őszre?
Szerintetek hoznak még a deichmann-ba idén catwalk márkájú csizmákat, téli cipőket?
2011. szept. 22. 08:20
1/9 anonim válasza:
Hát a felső linken lévő cipő jobban néz ki,bár nagyon hasonló a két cipő.Szerintem inkább őszi viseletek,télen én melegebbet húznék.Kivéve,persze ha enyhe tél van,és nem mínuszok repkednek! Jó nőiesek,és mégsem ribancosak.
2/9 anonim válasza:
nekem a második link jobban tetszik, talán "egyedibb" a fűzőmegoldása...
Ja, ha nincs olyan vad hideg, akkor simán télen is elmegy, de inkább őszi pipellők ezek
6/9 anonim válasza:
Mindenképp a 2. az első nagyon nm tetszik.És szerintem télen is simán hordhatod őket ha nm vagy nagyon fázós, meg nm kell sokat gyalogolnod suliba/munkahelyre/akárhova.
7/9 Joy Turner válasza:
Második. És ez átmeneti cipő. Télen szétfagynál benne.
9/9 anonim válasza:
Az a fűzős csizma, meg az a prémes-felhajthatós mellette az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!