általában ha összegyülik néhány ezer ft-om ruhát veszek vagy ha van nagyobb összegem abból is ruhát szoktam venni.a teszveszen ,vaterán is mindig csak a ruhákat nézem meg.
az de nem kicsit amúgy nyugi én is imáádok vásárolgatni :)
2009. dec. 20. 18:04
3/11 A kérdező kommentje:
anyu szerint ez baj de nem csak maganak veszek ruhát hanem pld neki is vagy bárkinek akinek van valamije vagy karácsonyra
2009. dec. 20. 18:07
4/11 anonim válasza:
én is imádok pénzt ruhára költeni de nagyon sokszor nem CSAK magamnak veszek ruhát hanem rokonoknak barátoknak.
2009. dec. 20. 18:08
5/11 anonim válasza:
szerintem nem ruhamániás vagy,hanem gazdag
2009. dec. 20. 18:15
6/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok gazdag egyáltalán nem ...sajnos...de ha az lennék akkor még rosszabb lenne.
anyuval lakom aki 60ezret keres egy honapban.az meg sokmindenre kell,gyüjteni szoktam a pénzt ha kimarad,20-forintonként is.
meg nagypapám néha ad egy kis zsebpénzt de nem minden honapban
2009. dec. 20. 18:18
7/11 anonim válasza:
egyáltalán nem vagy az én a cipőket szeretem 8 sport cipőm van meg még a többi
2009. dec. 20. 19:45
8/11 anonim válasza:
Dettó úgy vagyok,mint te. És tudod mi a legjobb az egészben,hogy összesen van 23 farmer nadrágom az összes jó rám igen ám,de csak 4 hordok a többi ott van a szekrény alján. Felsőkről ne is beszéljünk,ezek után pedig mindig képes vagyok anyának sírni,hogy nincs egy göncöm se....:D 2 hete vettem 2 pulcsit nagy ostobaság,de még nem volt rajtam... pénz kidobás.
2009. dec. 20. 19:51
9/11 anonim válasza:
Nem,csak gyerek vagy még,a külsőségeket hiszed fontosnak alapvetően.Majd ha dolgozol,és kaját is kell venned,meg laknod kell valahol,akkor majd kétszer is meg fogod gondolni,hogy megveszel-e egy csizmát.
2009. dec. 20. 21:12
10/11 anonim válasza:
Tutdod... én is ruhamániás lennék? :'D Kapok vmennyi pénzt, rögtön megyek és veszek vmi ruhát XD. Főleg pólóim vannak, de az annyi... Oo És egyik se szokott a szekrényben állni, hordom is őket. XD
Sztem nagjából természetes, hogy én veszek ruhát magamnak, mivel szüleim max. csak nagyobb ünnepekkor vesznek nekem ilyet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!