Hol lehet kapni ilyen pólót? Vajon hol vette a kiscsaj? Nagyon-nagyon szükséges lenne az infó, köszönöm.
Figyelt kérdés
A lányon lévő póló a Szuper Márió nevű játékból Yoshit ábrázolja, ha mond valakinek valamit. Mivel én nagyon szeretem, sőt, odáig vagyok a karakterért, a szemem hatalmasra kerekedett, amikor megláttam egy idegenen az egyik plázában. Aztán az utcán, most végül ezen a kiscsajon. A legjobb az egészben, hogy ilyesmit csak ebayen, vagy Japánban lehet kapni hivatalosan, szóval gyanítom, hogy valaki lekoppintotta a figurát. Egyébként ez engem nem érdekel, csak az, hogy muszáj beszereznem egyet! >< Köszönöm a segítséget. =)
2011. okt. 7. 23:53
1/5 anonim válasza:
Vasalható minták között kerested már?
Ha lenne, és rávasalod a pólóra, túl sokat ne mosd (kikopik)
3/5 anonim válasza:
Rendeld meg ebay-ről ha ott láttad!!
4/5 anonim válasza:
Hát nálunk Szlovákiába minden kínaiba lehet ilyet kapni...
5/5 anonim válasza:
Én piacon vettem ilyet,trikóban!:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!