A melletek alá ér a melltartó?
Kicsit hisztis.
Node. Szerintem azt alapul kell venni, hogy ha a körpánt jól van megválasztva, akkor az szépen fel kell ülnie a mell alatti vonalra özvetlenül. Ilyenkor még a vállpánt nélkül is meg kell tudnia állni a helyén. Ha nem, akkor túl nagy a körmérete a melltartónak. Ez biztos. Hogy bevág? Válassz szélesebb, jobb tartású körpánttal rendelkező darabot. Ha ez jó, utána jöhet a kosár. A körpántnak kell megtartania a mell jelentős részét, nem a vállpántnak. Ez utóbbi inkább csak "fixálja" a mellet, pontosabban a kosarat, hogy mozgásunk közben is tartson. Nekem van nem egy vállpánt nélküli melltartóm és kényelmesek, pedig 80H méretet hordok. Ja és igenis, a márkás melltartók jó része megéri az árát. Felina, Anita, Panache, Fantasie, Freya mind remek melltartókat gyártanak.
Szerintem meg pont hogy az baj, hogy a vállaknál futó pántokat állítod rövidre, így akarod elérni hogy a nem jó méretű melltartód tartson valamit, de csak aérted el, hogy már annyira felfelé van húzva az egész, hogy alul a merevítő már nem is ér hozzá a hasadhoz (vagy midhez), hanem fentebb csúszott a melleden.
Ez nagy hiba. Sokan próbálják így (a vállpántok kicsinyítésével) hordhatóvá tenni a melltartót, de ez nem jó.
Úgy kell ahogy az előző írta, hogy a vízszintes pántnak kell annyit tartania, hogy megálljon, de ne szorítson. A vállpánt kb csak "dísznek" van. Nah jó, nem teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!