Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A melletek alá ér a melltartó?

A melletek alá ér a melltartó?

Figyelt kérdés
Vettem 2 melltartót, mert híztam és bevágott a régi... Ezek pont jók körméretben, viszont nem pont a mellem alatt van, hanem kicsit lóg a mellem és ott van.. Tehát a melltartó alsó része felett lóg a cicim. A régi melltartó pont bevágott s mellem alá és így szépen megemelte, most viszont lóg a mellem :S
2014. márc. 26. 15:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Kicsit hisztis.

Node. Szerintem azt alapul kell venni, hogy ha a körpánt jól van megválasztva, akkor az szépen fel kell ülnie a mell alatti vonalra özvetlenül. Ilyenkor még a vállpánt nélkül is meg kell tudnia állni a helyén. Ha nem, akkor túl nagy a körmérete a melltartónak. Ez biztos. Hogy bevág? Válassz szélesebb, jobb tartású körpánttal rendelkező darabot. Ha ez jó, utána jöhet a kosár. A körpántnak kell megtartania a mell jelentős részét, nem a vállpántnak. Ez utóbbi inkább csak "fixálja" a mellet, pontosabban a kosarat, hogy mozgásunk közben is tartson. Nekem van nem egy vállpánt nélküli melltartóm és kényelmesek, pedig 80H méretet hordok. Ja és igenis, a márkás melltartók jó része megéri az árát. Felina, Anita, Panache, Fantasie, Freya mind remek melltartókat gyártanak.

2014. márc. 27. 13:00
 32/34 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont hogy az baj, hogy a vállaknál futó pántokat állítod rövidre, így akarod elérni hogy a nem jó méretű melltartód tartson valamit, de csak aérted el, hogy már annyira felfelé van húzva az egész, hogy alul a merevítő már nem is ér hozzá a hasadhoz (vagy midhez), hanem fentebb csúszott a melleden.

Ez nagy hiba. Sokan próbálják így (a vállpántok kicsinyítésével) hordhatóvá tenni a melltartót, de ez nem jó.

Úgy kell ahogy az előző írta, hogy a vízszintes pántnak kell annyit tartania, hogy megálljon, de ne szorítson. A vállpánt kb csak "dísznek" van. Nah jó, nem teljesen.

2014. márc. 27. 18:50
 33/34 anonim ***** válasza:
Még egy dolog eszembe jutott. Lehet, hogy erősebben tartó melltartótípust kell keresni, és ezt a típust, amit megszoktál, elfelejteni. Ha az ember hízik és nő a melle, van, hogy jobban lóg, mint korábban, annak meg jobb tartás kell (pl. vastagabb pánt, sztreccsesebb anyag felül vagy éppen erősebb merevítő).
2014. márc. 28. 01:44
 34/34 A kérdező kommentje:
Nem a mellem nott, hanem a hatam...
2014. márc. 28. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!