Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A melletek alá ér a melltartó?

A melletek alá ér a melltartó?

Figyelt kérdés
Vettem 2 melltartót, mert híztam és bevágott a régi... Ezek pont jók körméretben, viszont nem pont a mellem alatt van, hanem kicsit lóg a mellem és ott van.. Tehát a melltartó alsó része felett lóg a cicim. A régi melltartó pont bevágott s mellem alá és így szépen megemelte, most viszont lóg a mellem :S
2014. márc. 26. 15:46
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
2014. márc. 26. 17:58
 12/34 anonim ***** válasza:

Talán ha megigazítanád a vállpántot...

Vagy ha az se segít, akkor egyszerűen nagy a kosár!

Ugye tisztában vagy vele, hogy pl.: egy 70B és egy 75B melltartónál bár ugyanúgy B jelzésű a kosár, NEM azonos méretű?

2014. márc. 26. 18:01
 13/34 A kérdező kommentje:
NEM A KOSÁRRAL VAN BAJOM, NEM TUDOD FELFOGNI?
2014. márc. 26. 18:02
 14/34 A kérdező kommentje:
Ebből az idiótának néző hangnemből meg vegyél vissza, mert nem egy hülye csitri vagyok!
2014. márc. 26. 18:03
 15/34 anonim ***** válasza:
90%

Hiába üvöltesz, a "problémáid" arra utalnak.

S ha nem tévedek, TE kértél segítséget, s nem nekem jelent problémát megfelelő melltartót választanom.

2014. márc. 26. 18:05
 16/34 A kérdező kommentje:

Na akkor menj és tapsold meg magad!!

Ki beszélt KOSÁRRÓL? Ezerszer leírtam, hogy KÖRMÉRET!

Nem kiabálok, csak hátha így végre felfogod...

2014. márc. 26. 18:06
 17/34 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem a kosármérettel lesz a gond, abból kéne eggyel (vagy akár kettővel) nagyobbat felpróbálni. Nekem van egy ami eggyel kisebb kosarú a kelleténél, még határesetesen jó, annál fordul ez elő. A merevítő amúgy hol van? Rendesen felfekszik a mellkasodra középen vagy kicsit eláll?
2014. márc. 26. 18:55
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Te nem fogod fel, illetve össze-vissza beszélsz.

Idézek tőled: "Ezek pont jók körméretben, viszont..." most meg: "Ezerszer leírtam, hogy KÖRMÉRET!"

Ha a mellem alatt kétcentivel lejjebb fut a pánt, akkor rövidebbre veszem a VÁLLPÁNTOT! Ha ez nem segít és a mellem még mindig lóg, akkor nagy valószínűséggel NAGY a kosár. Ha ez se igaz, mert érzetre kitölti (ami egyébként érdekes is lenne, ha lóg benne a melled), akkor MÁS FAZONT próbálok!

Nem kell ehhez Nobel-díjas tudósnak lenni, s lám neked mégse megy. Ráadásul már nem is vagy tini, mint írod.

Ha lenne eszed, már rég bementél volna egy nagyobb márkaszaküzletbe és segítséget kérsz az eladóktól. Elárulom, hogy nem köteleznek vásárlásra.

Vagy akár lóghat is a csöcsöd, nem nekem kellemetlen. Pápá!

2014. márc. 26. 19:04
 19/34 anonim ***** válasza:
Ha melled alá ér akkor a pánt hosszú, szerintem ez egyértelmű. Rövidebbre kell állítani és akkor máris fentebb kerül az egész és tartja majd a mellet.
2014. márc. 26. 19:52
 20/34 A kérdező kommentje:

De egyszerűen nem értitek, hogy a körméret hosszú? Nem a pánt, nem a kosár nagy, hanem a körmérete nagy?

Most komolyan nem lehet ezt felfogni? Tudjátok, arról beszélek, ami a hátamnál megy... -.-

Hiába veszem kisebbre a pántot, ha egyszer körméretben nagy... De a kisebb meg bevág.

Esetleg valaki fel tudja fogni?

2014. márc. 26. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!