A melletek alá ér a melltartó?
Talán ha megigazítanád a vállpántot...
Vagy ha az se segít, akkor egyszerűen nagy a kosár!
Ugye tisztában vagy vele, hogy pl.: egy 70B és egy 75B melltartónál bár ugyanúgy B jelzésű a kosár, NEM azonos méretű?
Hiába üvöltesz, a "problémáid" arra utalnak.
S ha nem tévedek, TE kértél segítséget, s nem nekem jelent problémát megfelelő melltartót választanom.
Na akkor menj és tapsold meg magad!!
Ki beszélt KOSÁRRÓL? Ezerszer leírtam, hogy KÖRMÉRET!
Nem kiabálok, csak hátha így végre felfogod...
Te nem fogod fel, illetve össze-vissza beszélsz.
Idézek tőled: "Ezek pont jók körméretben, viszont..." most meg: "Ezerszer leírtam, hogy KÖRMÉRET!"
Ha a mellem alatt kétcentivel lejjebb fut a pánt, akkor rövidebbre veszem a VÁLLPÁNTOT! Ha ez nem segít és a mellem még mindig lóg, akkor nagy valószínűséggel NAGY a kosár. Ha ez se igaz, mert érzetre kitölti (ami egyébként érdekes is lenne, ha lóg benne a melled), akkor MÁS FAZONT próbálok!
Nem kell ehhez Nobel-díjas tudósnak lenni, s lám neked mégse megy. Ráadásul már nem is vagy tini, mint írod.
Ha lenne eszed, már rég bementél volna egy nagyobb márkaszaküzletbe és segítséget kérsz az eladóktól. Elárulom, hogy nem köteleznek vásárlásra.
Vagy akár lóghat is a csöcsöd, nem nekem kellemetlen. Pápá!
De egyszerűen nem értitek, hogy a körméret hosszú? Nem a pánt, nem a kosár nagy, hanem a körmérete nagy?
Most komolyan nem lehet ezt felfogni? Tudjátok, arról beszélek, ami a hátamnál megy... -.-
Hiába veszem kisebbre a pántot, ha egyszer körméretben nagy... De a kisebb meg bevág.
Esetleg valaki fel tudja fogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!