Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nyugati aluljáróban tényleg...

Koncocska kérdése:

A nyugati aluljáróban tényleg van rock shop?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen bandás pólókat lehet ott venni, meg esetleg milyen kiegészítőket? És milyen árak vannak?
2014. márc. 26. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor legutóbb arra jártam, még ott volt. Az árakat nem tudom, nem szoktam bemenni. A kínálat tipikus, legalábbis kintről, fekete pólók, pulcsik zenekari mintákkal, bent lehet, hogy több minden van. Mivel aluljáróban van, nem hinném, hogy drága bolt lenne. Ha érdekel, menj el személyesen.
2014. márc. 26. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Tényleg.
2014. márc. 26. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
a pólók 2000ft/db, de nőit sajnos nem nagyon találtam ott, a pulcsik olyan 4000ft környékén vannak, a kiegészítőket meg nem onnan veszem, de a nyakláncok olyan 1000ft körül vannak, az oldalláncok 1500-2000-ig kb, lehet kapni bandás tolltartót, parókát, karkötőt, zászlókat, kalapot, azt hiszem láttam még kitűzőt is,
2014. márc. 27. 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor megyek, benézek oda :)
2014. márc. 27. 14:51
 5/5 Engelhard Donald válasza:
Igen van ès web shopunk is lett màr. Eiffel-rock-shop.webnode.hu
2016. nov. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!