Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SOS. Mit vegyek fel szombaton?

SOS. Mit vegyek fel szombaton?

Figyelt kérdés
Szombaton baráti találkozót tartunk és az egyik haverom elhívta a titkos szerelmemet:$Semmi ötletem sincs mit vegyek fel.Magas vagyok 174 cm hosszú hullámos barna hajam van.Linkeljetek összeállítást vagy valami :/Segítsetek:o 15/L
2014. márc. 25. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:

megnézném azt a 174 cm hosszú hajadat xd

de most komolyan, hová mentek? Buliba, étterembe? Alkalomhoz illő ruha legyen

szerintem mindenképpen valami szoknya, esetleg fekete miniruha, de nem tudom hová mentek

2014. márc. 25. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Hová mentek? Attól függ, hogy mit húzz fel.

Ha buli, szórakozóhelyen, akkor csinos egyberészes ruha, magassarkú.

Ha csak beültök valahova, ha házibuli lesz, akkor egy szűkebb nadrág, valami egyszerű felsővel, néhány kiegészítő, bokacipő, bakancs.

2014. márc. 25. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Passzos farmer, passzos póló sok színnel. Plusz valami hajdísz.

Ha faluhelyen leszel és jó lesz az idő akkor fekete harisnya, fekete nadrág (rövid), póló és pulcsi.

2014. márc. 25. 18:20
 4/6 ívy1 ***** válasza:
Magas vagy tehát valószínű hosszú lábaid vannak,ezért szerintem ezeket hangsúlyozd.Rövid szoknyával vagy cicanadrággal.
2014. márc. 25. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
semmiképp se farmert, vagy csoszogós edzőcipőt. vmi szebb ruhát, vagy szoknyát de ne túl kivágott felsőt. magassarkút lehetőleg, de csak akkor ha nem vagy úgy magasabb a srácnál :D
2014. márc. 25. 20:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Házibuliba megyünk és nagyon izgulok:)
2014. márc. 25. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!