Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szombaton buliba megyek, mit...

Szombaton buliba megyek, mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Fehér rövidnadrágra gondoltam (persze táskában egy hosszú, ha hideg lenne) de nem tudom hogy mit vegyek hozzá. Nem szeretnék magassarkúban menni, mert azért egy sportcipő csak kényelmesebb. Mit vegyek fel hozzá? :) 16/L vagyok, 170 magas 55 kiló (tudom, ez kicsit kevés) nincs valami nagy alakom, vékony vagyok, C kosaras melltartót hordok.
2013. szept. 5. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem értem ezeket a kérdéseket. Eddig anyuci öltöztetett? Komolyan nem tudod 16 évesen eldönteni, hogy milyen ruhát vegyél fel?
2013. szept. 5. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
ha mindenképp ragaszkodsz a sportcipőhöz akkor az elegnás felsők alapból kilőve. menj egy egyszínű topban és dobj a nyakadba valami szép láncot
2013. szept. 5. 19:47
 3/9 A kérdező kommentje:
esetleg egy félvállas felsőt felvehetek hozzá? vagy az röhejes?
2013. szept. 5. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát sztem ne menj sportcipőben... mégse edzeni mész nem?

Buliba vmi magassarkú alap...

2013. szept. 5. 21:24
 5/9 A kérdező kommentje:
aztán majd pofáraesek.. nem tudok benne szépen menni, úgy nézekki mint aki beszart, sosem mentem magassarkúban sehova csak évnyitó/évzáróra, meg ilyenekre...
2013. szept. 5. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Balerina?
2013. szept. 5. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a barátnőddel, hogy ő mibe megy, és akkor már van valami elképzelésed..
2013. szept. 5. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:

és valami ilyen?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 5. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
egy tornacipő vagy balerina és a fél vállas felső jó hozzá :)
2013. szept. 5. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!