Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most komolyan ez jön be a...

Most komolyan ez jön be a lányoknak?

Figyelt kérdés

Rengetek ugymond "páva" gyerek lett mostanában és nem tudom megérteni, hogy az ilyen kényes oldalra fésült haju, csőnadrágban járó homokosok jönnek be a tini lányoknak. Szinte majdnem minden 14-18 éves fiu igy néz ki, néha elgondolkozom hová fajult ez a világ..

17/F

2014. márc. 23. 02:36
1 2
 11/15 anonim válasza:
65%

"sokkal jobb stílusuk van"

"Miért ne lehetne változatosabban öltözni?"

"stílusos társaikat"

stb.

Egy kérdésem van: A mustárszínű lábraolvasztott nadrág, tökig vágott V nyakú póló, fehér tornacipő, a szappankereszt, és esetleg hátrafordított fullcap (amelyet nem tudom mi a jóisten tart a fején, de ha lenéz, az hótziher, hogy leesik) mióta stílus?

2014. márc. 24. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg nyugodtan. :) De attól miért páva hogy ad magára, igényes?:)) Nem a mustár színű cső nadrágra + V nyakú pólóra gondoltam.:)
2014. márc. 25. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán a ruha érdekel (persze azért legyen igényes), hanem az, ami benne van. Most felőlem lehet stílusos egy 40 kilós kisgyerek, de nekem az izmosabb, nagyobb darabok jönnek be. Egy szép izmos testen azért jól mutat az V kivágás :) A 40 kilóson meg tök mindegy, mi van... Farmer pólóban sem lenne vonzóbb...
2014. márc. 28. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:
sajnos igen....
2014. ápr. 6. 12:42
 15/15 anonim válasza:

Nem azon kell(ene) elgondolkodnod, hogy hová fajult a világ. Hanem azon miként változtathatsz önmagadon, a szánalmas gondolkodásmódod. Nem csak Te rád hanem jó pár emberre vonatkozik. El kell(ene) fogadni a másikat, nem kell elítélni azért mert máshogy öltözködik/más a stílusa.

Mielőtt bárki belém kötne, hogy biztosan "páwa" vagyok. Nem, nem vagyok az.

2014. júl. 17. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!