Most komolyan ez jön be a lányoknak?
Rengetek ugymond "páva" gyerek lett mostanában és nem tudom megérteni, hogy az ilyen kényes oldalra fésült haju, csőnadrágban járó homokosok jönnek be a tini lányoknak. Szinte majdnem minden 14-18 éves fiu igy néz ki, néha elgondolkozom hová fajult ez a világ..
17/F
"sokkal jobb stílusuk van"
"Miért ne lehetne változatosabban öltözni?"
"stílusos társaikat"
stb.
Egy kérdésem van: A mustárszínű lábraolvasztott nadrág, tökig vágott V nyakú póló, fehér tornacipő, a szappankereszt, és esetleg hátrafordított fullcap (amelyet nem tudom mi a jóisten tart a fején, de ha lenéz, az hótziher, hogy leesik) mióta stílus?
Nem azon kell(ene) elgondolkodnod, hogy hová fajult a világ. Hanem azon miként változtathatsz önmagadon, a szánalmas gondolkodásmódod. Nem csak Te rád hanem jó pár emberre vonatkozik. El kell(ene) fogadni a másikat, nem kell elítélni azért mert máshogy öltözködik/más a stílusa.
Mielőtt bárki belém kötne, hogy biztosan "páwa" vagyok. Nem, nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!